شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 29 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24131 تعداد نوشته های امروز : 5×
امتحانات دانش‌آموزان به صورت حضوری در مدارس شروع شده است
07 دی 1400 - 13:21
شناسه : 275185
24
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

مجید یزدان پناه گفت: در برگزاری حضوری امتحانات تمام شیوه نامه های بهداشتی از جمله فاصله اجتماعی، زدن ماسک، ضد عفونی اماکن و کلاس‌های درس به صورت دقیق انجام می‌شود./او شکل و چگونگی برگزاری امتحانات دانش آموزان به جزء پایه ۹ و ۱۲ را بر عهده شورای مدارس دانست و افزود: شورای مدرسه متشکل (معلمان، انجمن اولیا و مربیان و شورای دانش آموزی مدرسه) تصمیم گرفته و تعیین می‌کنند امتحانات چگونه و به چه صورت برگزار شود./یزدان پناه یادآور شد: آموزش و پرورش برای مدارس در برگزاری امتحانات محدودیت زمانی نگذاشته و شورای مدارس می‌توانند با فاصله زمانی مناسب امتحان دروس را برنامه ریزی و برگزار کنند./او از خانواده‌ها خواست بگذارند دانش آموزان سر امتحانات حاضر شوند و بدانند سلامت بچه‌ها اولویت وزارتخانه است و اگر خطری باشد خود آموزش و پرورش اجازه نمی‌دهد امتحانات حضوری برگزار شود./یزدن پناه گفت: دانش آموزانی که بیمار هستند و نمی‌توانند سر امتحان حاضر شوند باید گواهی پزشک ارائه داده تا نمره دروس آن‌ها در امتحانات خرداد برای دی ماه نیز لحاظ شود.

پ
پ

با توجه به وضعیت آبی کرونایی استان کرمانشاه و تشکیل کلاس‌های درس، براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، امتحانات نیز حضوری برگزار می‌شود.

مجید یزدان پناه گفت: در برگزاری حضوری امتحانات تمام شیوه نامه های بهداشتی از جمله فاصله اجتماعی، زدن ماسک، ضد عفونی اماکن و کلاس‌های درس به صورت دقیق انجام می‌شود.

او شکل و چگونگی برگزاری امتحانات دانش آموزان به جزء پایه ۹ و ۱۲ را بر عهده شورای مدارس دانست و افزود: شورای مدرسه متشکل (معلمان، انجمن اولیا و مربیان و شورای دانش آموزی مدرسه) تصمیم گرفته و تعیین می‌کنند امتحانات چگونه و به چه صورت برگزار شود.

یزدان پناه یادآور شد: آموزش و پرورش برای مدارس در برگزاری امتحانات محدودیت زمانی نگذاشته و شورای مدارس می‌توانند با فاصله زمانی مناسب امتحان دروس را برنامه ریزی و برگزار کنند.

او از خانواده‌ها خواست بگذارند دانش آموزان سر امتحانات حاضر شوند و بدانند سلامت بچه‌ها اولویت وزارتخانه است و اگر خطری باشد خود آموزش و پرورش اجازه نمی‌دهد امتحانات حضوری برگزار شود.

یزدن پناه گفت: دانش آموزانی که بیمار هستند و نمی‌توانند سر امتحان حاضر شوند باید گواهی پزشک ارائه داده تا نمره دروس آن‌ها در امتحانات خرداد برای دی ماه نیز لحاظ شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگری با اشاره به شیوع سویه جدید ویروس کرونا تاکید کرد: هر لحظه ستاد ملی تصمیم بگیرد امتحانات غیر حضوری باشد ما برگزاری حضوری امتحانات را تعطیل کرده و در بستر شبکه شاد آن را برگزار می‌کنیم.

یزدان پناه از دانش آموزان خواست دُزهای واکسن کروناس خود را براساس قوانین ابلاغیه بهداشتی در موعد مقرر تزریق کنند./باشگاه خبرنگاران

دیدگاه

دیدگاهها بسته است.