رییس گروه هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از اکران شش فیلم طی امسال در سینماهای استان خبر داد و افزود: بیش از ۵۲ هزار نفر از این فیلم ها بازدید کردند.
پژمان خسروی پور ، با اشاره به رونق نسبی سینماهای استان در سال جاری گفت: خوشبختانه با توجه به انجام واکسیناسیون کرونا و بهبود وضعیت کرونا در کشور، امسال نسبت به سال گذشته شاهد استقبال و رونق سینماهای استان بودیم.
وی افزود: در ۹ ماهه امسال بیش از ۵۲ هزار نفر از فیلم های اکران شده در سینماهای استان بازدید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته عملا افزایش پنج برابری داشته است.
خسروی پور خاطرنشان کرد: سال گذشته با توجه به تشدید وضعیت کرونایی و تعطیلی های طولانی مدت سینماهای استان تنها حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر از فیلم های اکران شده در سینماها بازدید داشتند.
رییس گروه هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه یادآور شد: امسال توانستیم بیش از ۲۷۰۰ سانس اکران فیلم داشته باشیم و این درحالیست که سال گذشته تنها ۹۸۰ سانس اکران داشته ایم.
خسروی پور رقم فروش فیلم های اکران شده در سینماهای استان در سالجاری را بیش از ۸۵۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: سینماهای استان در مدت مشابه سال گذشته تنها حدود ۱۲۸ میلیون تومان فروش داشتند.
این مسئول در ادامه با اشاره به اکران شش فیلم دینامیت، گشت ارشاد ۲، قهرمان، درخت گردو، هفته ای یک بار آدم باش و منصور در سینماهای استان در سال جاری گفت: اکران فیلم منصور همچنان ادامه دارد، اما تا به اینجای کار “دینامیت” توانسته بیشترین میزان فروش را از آن خود کند.
رییس گروه هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه افزود: این فیلم ۷۸۰ سانس در سینماهای استان اکران شده و بیش از ۲۱ هزار نفر در استان از این فیلم بازدید کردند/ایسنا









دیدگاه