پنج شنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 27 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
بیش از ۵ هزار بیمار خاص دراستان کرمانشاه تسهیلات دریافت کرده اند
04 اردیبهشت 1402 - 13:04
شناسه : 286885
25
مدیر کل بیمه سلامت استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : مدیر کل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت : تا کنون ۵ هزار و ۶۳۶نفر از بیماران خاص و سخت درمان استان کرمانشاه برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه به بانک های عامل معرفی شده اند/تحویلیان افزود :  بیماران مشمول ۱۰۷ بیماری سخت درمان با مراجعه به بیمه سلامت می توانند از تسهیلات ویژه ای که برای این بیماران در نظر گرفته شده بهره مند شوند/تا کنون ۲۰ هزار و ۹۳۶ بیمار سخت درمان در استان برای ارائه خدمات درمانی بیمه سلامت نشان دار شده اند .
پ
پ

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمانشاه از پرداخت تسهیلات به بیش از ۵ هزار بیمار خاص در استان خبر داد .

 

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت : تا کنون ۵ هزار و ۶۳۶نفر از بیماران خاص و سخت درمان استان کرمانشاه برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه به بانک های عامل معرفی شده اند.

تحویلیان افزود :  بیماران مشمول ۱۰۷ بیماری سخت درمان با مراجعه به بیمه سلامت می توانند از تسهیلات ویژه ای که برای این بیماران در نظر گرفته شده بهره مند شوند .

تا کنون ۲۰ هزار و ۹۳۶ بیمار سخت درمان در استان برای ارائه خدمات درمانی بیمه سلامت نشان دار شده اند .

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.