سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 2×
آغاز مسابقات ماهیگیری ورزشی در کرمانشاه
01 تیر 1402 - 11:37
شناسه : 287977
18
رئیس کمیته ماهیگیری هیات ورزش های دریایی و ساحلی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : افشین مظفری ، بااشاره به برگزاری اولین دوره مسابقات ماهیگیری ورزشی استان، اظهارکرد: این مسابقات در رشته کپورگیری(کارپت) در دریاچه سد شیان اسلام آبادغرب برگزار می شود./وی با بیان اینکه ۲۰ شرکت کننده در قالب ۱۰ تیم در این مسابقات حضور دارند، ادامه داد: این مسابقات انتخابی تیم استان برای شرکت در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی است/رئیس کمیته ماهیگیری هیات ورزش های دریایی و ساحلی استان مدت زمان برگزاری این مسابقات را طی سه روز اعلام کرد و گفت: اولین دوره مسابقات ماهگیری ورزشی استان از امروز(اول تیر) آغاز شده و تا سوم این ماه ادامه خواهد داشت/وی با بیان اینکه تیم ها هر روز از ساعت هشت صبح تا ۱۷ عصر مشغول ماهی گیری در دریاچه سد خواهند بود، اضافه کرد: ماهی هایی که در این مسابقات صید می شوند، ماهی کپور و آمور هستند/در پایان این مسابقات، هرتیمی که بالاترین وزن را در طول رقابت ها صید کرده باشد، به عنوان تیم برنده انتخاب می شود/تمام ماهی هایی که در این مدت صید  شوند، پس از صید، وزن کشی و عکاسی توسط اسپری مخصوص ضدعفونی شده و دوباره در دریاچه رها سازی می شوند.
منبع : ایسنا
پ
پ
 

رئیس کمیته ماهیگیری هیات ورزش های دریایی و ساحلی استان کرمانشاه از آغاز مسابقات ماهیگیری ورزشی استان در دریاچه سد شیان اسلام آبادغرب خبرداد.

افشین مظفری ، بااشاره به برگزاری اولین دوره مسابقات ماهیگیری ورزشی استان، اظهارکرد: این مسابقات در رشته کپورگیری(کارپت) در دریاچه سد شیان اسلام آبادغرب برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ۲۰ شرکت کننده در قالب ۱۰ تیم در این مسابقات حضور دارند، ادامه داد: این مسابقات انتخابی تیم استان برای شرکت در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی است.

رئیس کمیته ماهیگیری هیات ورزش های دریایی و ساحلی استان مدت زمان برگزاری این مسابقات را طی سه روز اعلام کرد و گفت: اولین دوره مسابقات ماهگیری ورزشی استان از امروز(اول تیر) آغاز شده و تا سوم این ماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه تیم ها هر روز از ساعت هشت صبح تا ۱۷ عصر مشغول ماهی گیری در دریاچه سد خواهند بود، اضافه کرد: ماهی هایی که در این مسابقات صید می شوند، ماهی کپور و آمور هستند.

مظفری خاطرنشان کرد: در پایان این مسابقات، هرتیمی که بالاترین وزن را در طول رقابت ها صید کرده باشد، به عنوان تیم برنده انتخاب می شود.

وی در پایان یادآورشد: تمام ماهی هایی که در این مدت صید  شوند، پس از صید، وزن کشی و عکاسی توسط اسپری مخصوص ضدعفونی شده و دوباره در دریاچه رها سازی می شوند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.