سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 2×
پوشش درمانی ۹۶ درصدی بیماران HIV در استان کرمانشاه
06 تیر 1402 - 12:42
شناسه : 288077
18
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ؛ طلوع‌‌کرمانشاه : ابراهیم شکیبا بیماری اچ. آی. وی را یک بیماری عفونی قابل کنترل دانست و اظهار کرد: در صورتی که این بیماری به موقع تشخیص داده شود و تحت مراقبت و درمان قرار گیرد نه تنها فرد مبتلا می‌تواند طول عمر نرمال داشته باشد بلکه با درمان مناسب، قدرت انتقال بیماری به افراد دیگر نیز به حد صفر می‌رسد/ متأسفانه درصد بالایی از افراد مبتلا از بیماری خود مطلع نیستند و یکی از مهمترین علت آن ترس، انگ و تبعیض مرتبط با بیماری است که مانع می‌شود بیماران برای تشخیص، مراقبت و درمان اقدام کنند/تنها راه تشخیص اچ. آی. وی را آزمایش خون است، این آزمایش در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، مراکز کاهش آسیب و همچنین تمام مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های بهداشتی توسط مشاورین دوره دیده به صورت محرمانه و رایگان انجام می‌گیرد/شکیبا با بیان اینکه آموزش و پیشگیری از اچ. آی. وی متناسب با رعایت اصول بهداشتی و خود مراقبتی افراد جامعه است، تصریح کرد: خدمات ارائه شده در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری شامل ویزیت پزشک عمومی ،ویزیت پزشک متخصص عفونی ،ویزیت فوق تخصص کودکان ،ویزیت روانپزشک ،مشاوره روانشناسی ،معاینات مامایی و..... انجام آزمایش‌های pcr، الایزا ، آزمایش کامل روتین برای تمام بیماران اچ. آی. وی مثبت به صورت رایگان انجام می‌شود/وی همچنین با بیان اینکه تمام داروهای بسیار کمیاب اچ. آی. وی نیز به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار داده می‌شود و ۹۶ درصد بیماران در استان تا پایان سال ۱۴۰۱ تحت درمان رایگان قرار گرفته اند.
منبع : مهر
پ
پ

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پوشش درمانی ۹۶ درصدی بیماران HIV در استان کرمانشاه خبر داد.

ابراهیم شکیبا بیماری اچ. آی. وی را یک بیماری عفونی قابل کنترل دانست و اظهار کرد: در صورتی که این بیماری به موقع تشخیص داده شود و تحت مراقبت و درمان قرار گیرد نه تنها فرد مبتلا می‌تواند طول عمر نرمال داشته باشد بلکه با درمان مناسب، قدرت انتقال بیماری به افراد دیگر نیز به حد صفر می‌رسد.

وی افزود: متأسفانه درصد بالایی از افراد مبتلا از بیماری خود مطلع نیستند و یکی از مهمترین علت آن ترس، انگ و تبعیض مرتبط با بیماری است که مانع می‌شود بیماران برای تشخیص، مراقبت و درمان اقدام کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تنها راه تشخیص اچ. آی. وی را آزمایش خون دانست و گفت: این آزمایش در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، مراکز کاهش آسیب و همچنین تمام مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های بهداشتی توسط مشاورین دوره دیده به صورت محرمانه و رایگان انجام می‌گیرد.

شکیبا با بیان اینکه آموزش و پیشگیری از اچ. آی. وی متناسب با رعایت اصول بهداشتی و خود مراقبتی افراد جامعه است، تصریح کرد: خدمات ارائه شده در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری شامل ویزیت پزشک عمومی ،ویزیت پزشک متخصص عفونی ،ویزیت فوق تخصص کودکان ،ویزیت روانپزشک ،مشاوره روانشناسی ،معاینات مامایی و….. انجام آزمایش‌های pcr، الایزا ، آزمایش کامل روتین برای تمام بیماران اچ. آی. وی مثبت به صورت رایگان انجام می‌شود.

وی همچنین با بیان اینکه تمام داروهای بسیار کمیاب اچ. آی. وی نیز به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار داده می‌شود و ۹۶ درصد بیماران در استان تا پایان سال ۱۴۰۱ تحت درمان رایگان قرار گرفته اند.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.