کارشناس ادرهکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: از روز پنجشنبه با تقویت شرایط پایدار در سطح منطقه، افزایش نسبی دمای هوا در جو استان را به همراه خواهد داشت.
شهناز حقپرست، کارشناس ادره کل هواشناسی استان کرمانشاه،اظهار کرد: با تضعیف بیشتر سامانه گرم جنب حاره، امروز نیز شاهد کاهش یک تا دو درجهای دما در سطح استان خواهیم بود.
وی ادامه داد: به دنبال این وضعیت انتظار میرود، امروز سهشنبه و چهارشنبه تغییرات چندانی در دمای هوا نداشته باشیم، اما از پنجشنبه تا یکشنبه هفته آینده، تقویت مجدد شرایط پایدار در سطح منطقه، افزایش نسبی دمای هوا در جو استان را به همراه خواهد داشت.
کارشناس ادره کل هواشناسی استان کرمانشاه پیشبینی کرد؛ در روزهای یاد شده، دمای هوا در شهر کرمانشاه به ۴۰ تا ۴۲ و در نواحی گرمسیر به ۴۴ تا ۴۷ درجه سلسیوس برسد.
وی افزود: طی ساعاتی از اوایل وقت امروز، با تقویت نسبی میدانهای باد غربی در منطقه، احتمال اینکه هوای استان بهخصوص در مناطق مرزی، به شکلی نسبتاً رقیق غبارآلود شود؛ چندان دور از انتظار نیست.








دیدگاه