سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 0×
دمای هوای «خسروی» به ۴۳ درجه رسید
11 شهریور 1402 - 12:42
شناسه : 289243
16
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : شهناز حق‌پرست، کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه در خصوص وضعیت جوی استان طی هفته جاری، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی، هوای استان از امروز تا اواخر هفته آینده صاف تا کمی ابری، در بعضی ساعات همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود/ همچنین تا روز یکشنبه با تقویت شرایط پایدار در سطح منطقه، دمای هوا روندی رو به افزایش و در ادامه هفته از دوشنبه تا چهارشنبه با تثبیت شرایط، تغییرات چندانی نخواهد داشت/ طی ۲۴ ساعت گذشته دما هوا در شهر کرمانشاه بین حداقل ۱۸ و حداکثر ۳۹ درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده و در این بازده زمانی خسروی با بیشینه دمای ۴۳ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرستان سنقر با کمینه دمایی ۱۳ درجه سانتی‌گرد به عنوان خنک‌ترین نقطه استان گزارش و به ثبت رسیده است.
منبع : فارس
پ
پ

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: طی شبانه‌روز گذشته خسروی با بیشینه دمای ۴۳ درجه سانتی‌گراد به عنوان گرم‌ترین نقطه استان ثبت شده است.

شهناز حق‌پرست، کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه در خصوص وضعیت جوی استان طی هفته جاری، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی، هوای استان از امروز تا اواخر هفته آینده صاف تا کمی ابری، در بعضی ساعات همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین تا روز یکشنبه با تقویت شرایط پایدار در سطح منطقه، دمای هوا روندی رو به افزایش و در ادامه هفته از دوشنبه تا چهارشنبه با تثبیت شرایط، تغییرات چندانی نخواهد داشت.

 کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته دما هوا در شهر کرمانشاه بین حداقل ۱۸ و حداکثر ۳۹ درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده و در این بازده زمانی خسروی با بیشینه دمای ۴۳ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرستان سنقر با کمینه دمایی ۱۳ درجه سانتی‌گرد به عنوان خنک‌ترین نقطه استان گزارش و به ثبت رسیده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.