دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 5×
۷۷۵ کیلومتر برف‌روبی در محورهای کرمانشاه/ همه مسیرها باز است
21 دی 1402 - 9:57
شناسه : 291528
27
سرپرست راهداری استان خبر داد: طلوع‌‌کرمانشاه : شهرام کهریزی ، با اشاره به بارش برف و باران در محورهای استان کرمانشاه از روز گذشته(20 دی)، گفت: طی 24 ساعت گذشته ۷۷۵ کیلومتر برف‌روبی و عمدتا در محورهای پاوه، روانسر و سنقر انجام شده است/ در حال حاضر همه محورهای اصلی و فرعی استان باز است و مشکلی برای تردد وجود ندارد/سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از وقوع ۳۰ مورد ریزش در محورهای استان نیز خبر داد که کار ریزش برداری انجام شده است/به گفته کهریزی، ۱۸ دستگاه خودرو گرفتار در برف نیز در این مدت رهاسازی شدند/ تن شن و نمک نیز به منظور تسهیل تردد در محورهای استان مصرف شده است/سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه تعداد نیروهای پای کار در این مدت را ۶۴ نفر و تعداد ماشین آلات را نیز ۴۳دستگاه عنوان کرد/کهریزی با اشاره به ادامه بارش‌ها طی روزهای آتی، از آمادگی راهداری یاد کرد و از مردم نیز خواست در این مدت از تردد غیرضروری در محورها خودداری کنند و در صورت تردد اجباری حتما زنجیر چرخ همراه داشته باشند.
پ
پ

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه  از انجام ۷۷۵ کیلومتر برف‌روبی در محورهای استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

شهرام کهریزی ، با اشاره به بارش برف و باران در محورهای استان کرمانشاه از روز گذشته(۲۰ دی)، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۷۵ کیلومتر برف‌روبی و عمدتا در محورهای پاوه، روانسر و سنقر انجام شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر همه محورهای اصلی و فرعی استان باز است و مشکلی برای تردد وجود ندارد.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از وقوع ۳۰ مورد ریزش در محورهای استان نیز خبر داد که کار ریزش برداری انجام شده است.

به گفته کهریزی، ۱۸ دستگاه خودرو گرفتار در برف نیز در این مدت رهاسازی شدند.

وی خاطرنشان کرد: ۳۴۰ تن شن و نمک نیز به منظور تسهیل تردد در محورهای استان مصرف شده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه تعداد نیروهای پای کار در این مدت را ۶۴ نفر و تعداد ماشین آلات را نیز ۴۳دستگاه عنوان کرد.

کهریزی با اشاره به ادامه بارش‌ها طی روزهای آتی، از آمادگی راهداری یاد کرد و از مردم نیز خواست در این مدت از تردد غیرضروری در محورها خودداری کنند و در صورت تردد اجباری حتما زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.