دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 5×
گشت مقابله با تغییرکاربری اراضی در کرمانشاه تشدید می شود
19 آبان 1403 - 11:36
شناسه : 295621
17
دادستان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : حمیدرضا کریمی ، بااشاره به لزوم تشدید برخوردها با تغییر کاربری اراضی، اظهار کرد: طبق قانون تغییر کاربری باغات و اراضی کشاورزی ممنوع بوده و در صورت مشاهده قلع و قمع خواهد شد/تمام دستگاه های خدمات رسان موظف هستند نسبت به قطع فوری کلیه انشعابات غیرمجاز زمین های تغییر کاربری داده شده اقدام کنند/هرگونه برقراری انشعاب برای این دسته از واحدها، غیرقانونی بوده و برخورد قضایی به دنبال خواهد داشت/ در این راستا، نماینده دادستان نیز بر نحوه اجرای این دستورالعمل نظارت خواهد کرد و پس از بازدید میدانی با مدیران متخلف برخورد می شود/ همچنین بمنظور برخورد با ساخت و ساز های غیرمجاز در جهت حفظ کاربری زمین های زراعی و باغ ها مقرر شده که تیمی متشکل از نمایندگان دادستانی، جهادکشاورزی و نیروی انتظامی تشکیل شود/ همچنین در صورت مشاهده یا وصول گزارشی مبنی بر تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی، دستگاه‌ها و سازمان‌های ذی‌ربط باید با بسیج تمام امکانات و اقدام به موقع، نسبت به جلوگیری و مقابله با آن اقدام کنند.
پ
پ

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از تشدید گشت های مقابله با تغییر کاربری اراضی در کرمانشاه خبرداد.

حمیدرضا کریمی ، بااشاره به لزوم تشدید برخوردها با تغییر کاربری اراضی، اظهار کرد: طبق قانون تغییر کاربری باغات و اراضی کشاورزی ممنوع بوده و در صورت مشاهده قلع و قمع خواهد شد.

این مقام قضایی استان کرمانشاه تاکید کرد: تمام دستگاه های خدمات رسان موظف هستند نسبت به قطع فوری کلیه انشعابات غیرمجاز زمین های تغییر کاربری داده شده اقدام کنند.

وی افزود: هرگونه برقراری انشعاب برای این دسته از واحدها، غیرقانونی بوده و برخورد قضایی به دنبال خواهد داشت.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: در این راستا، نماینده دادستان نیز بر نحوه اجرای این دستورالعمل نظارت خواهد کرد و پس از بازدید میدانی با مدیران متخلف برخورد می شود.

وی در ادامه گفت: همچنین بمنظور برخورد با ساخت و ساز های غیرمجاز در جهت حفظ کاربری زمین های زراعی و باغ ها مقرر شده که تیمی متشکل از نمایندگان دادستانی، جهادکشاورزی و نیروی انتظامی تشکیل شود.

کریمی متذکرشد: همچنین در صورت مشاهده یا وصول گزارشی مبنی بر تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی، دستگاه‌ها و سازمان‌های ذی‌ربط باید با بسیج تمام امکانات و اقدام به موقع، نسبت به جلوگیری و مقابله با آن اقدام کنند.

وی در پایان اعلام کرد: دستگاه قضایی با هرگونه تغییر کاربری باغات و اراضی کشاورزی، برخوردی قاطعانه، شدید و بدون اغماض خواهد داشت.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.