دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 5×
تداوم شرایط پایدار جوی تا پایان هفته در کرمانشاه
21 آذر 1403 - 11:24
شناسه : 296052
21
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : محمدعلی زورآوند در گفتگو  اظهار کرد: بر اساس آخرین داده‌های هواشناسی هوای استان کرمانشاه تا روز پنجشنبه، صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد ملایم و افزایش ابر خواهد بود/به دنبال این شرایط، در روزهای جمعه و شنبه، گذر موجی کم دامنه از جو منطقه، ضمن کاهش دمای هوا و تشدید نسبی وزش باد، بارش‌هایی نیز عمدتاً برای نواحی شمالی استان در پی خواهد داشت/ احتمال بارش، طی ساعاتی از بعدازظهر جمعه تا صبح شنبه بیشتر به نظر می‌رسد/به گفته زورآوند کاهش دما از روز شنبه تا دوشنبه در اغلب نقاط محسوس خواهد بود.
منبع : مهر
پ
پ

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از پیش بینی تداوم شرایط پایدار جوی تا پایان هفته در کرمانشاه خبر داد.

محمدعلی زورآوند در گفتگو  اظهار کرد: بر اساس آخرین داده‌های هواشناسی هوای استان کرمانشاه تا روز پنجشنبه، صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد ملایم و افزایش ابر خواهد بود.

وی افزود: به دنبال این شرایط، در روزهای جمعه و شنبه، گذر موجی کم دامنه از جو منطقه، ضمن کاهش دمای هوا و تشدید نسبی وزش باد، بارش‌هایی نیز عمدتاً برای نواحی شمالی استان در پی خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: احتمال بارش، طی ساعاتی از بعدازظهر جمعه تا صبح شنبه بیشتر به نظر می‌رسد.

به گفته زورآوند کاهش دما از روز شنبه تا دوشنبه در اغلب نقاط محسوس خواهد بود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.