سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 2×
هشدار آبفای کرمانشاه نسبت به مدیریت مصرف آب در روزهای پایانی سال
28 اسفند 1403 - 12:26
شناسه : 297629
30
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

رضا داودی ، با بیان اینکه هر ساله از اوایل اسفند شاهد افزایش مصرف آب هستیم، گفت: امسال نیز از ابتدای اسفند ۲۰ تا ۲۵ درصد در نقاط مختلف استان افزایش مصرف آب داشتیم و در برخی نقاط حتی افزایش ۳۰ درصدی نیز گزارش شده است/ معمولا این افزایش مصرف در روزهای پایانی سال و خصوصا در روزهای ۲۹ و ۳۰ اسفند قابل توجه خواهد بود، به‌گونه‌ای که ممکن است حتی بیش از پیک تابستان نیز مصرف داشته باشیم/مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه دلیل این افزایش مصرف را اقدام مشترکین به شست و شو و نظافت فراوان به صورت همزمان دانست و عنوان کرد: این افزایش مصرف منجر به وارد شدن شوک به شبکه آب و خالی شدن مخازن می‌شود/داودی از تدابیری که برای تامین آب مورد نیاز مردم در روزهای پایان سال اندیشیده شده یاد کرد و ادامه داد: همانطور که در اسفند ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشکلی برای تامین آب روزهای پایانی سال نداشتیم، امسال نیز امیدواریم مشکل جدی رخ ندهد.

نویسنده : فاطمه کمانی منبع : ایسنا
پ
پ

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه درباره افزایش قابل توجه مصرف آب در روزهای ۲۹ و ۳۰ اسفند هشدار داد و از مشترکان خواست حتما مدیریت مصرف داشته باشند.

رضا داودی ، با بیان اینکه هر ساله از اوایل اسفند شاهد افزایش مصرف آب هستیم، گفت: امسال نیز از ابتدای اسفند ۲۰ تا ۲۵ درصد در نقاط مختلف استان افزایش مصرف آب داشتیم و در برخی نقاط حتی افزایش ۳۰ درصدی نیز گزارش شده است.

وی اظهار کرد: معمولا این افزایش مصرف در روزهای پایانی سال و خصوصا در روزهای ۲۹ و ۳۰ اسفند قابل توجه خواهد بود، به‌گونه‌ای که ممکن است حتی بیش از پیک تابستان نیز مصرف داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه دلیل این افزایش مصرف را اقدام مشترکین به شست و شو و نظافت فراوان به صورت همزمان دانست و عنوان کرد: این افزایش مصرف منجر به وارد شدن شوک به شبکه آب و خالی شدن مخازن می‌شود.

داودی از تدابیری که برای تامین آب مورد نیاز مردم در روزهای پایان سال اندیشیده شده یاد کرد و ادامه داد: همانطور که در اسفند ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشکلی برای تامین آب روزهای پایانی سال نداشتیم، امسال نیز امیدواریم مشکل جدی رخ ندهد.

وی از مشترکان خواست مدیریت مصرف را در روزها و ساعات پایانی سال در دستور کار داشته باشند و از مصارف غیرضروری خودداری کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه همچنین نسبت به نصب پمپ به صورت مستقیم بر روی شبکه آب هشدار داد و خاطرنشان کرد: لازم است مشترکان ابتدا مخازن خانگی نصب کرده و پمپ را پس از مخزن قرار دهند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.