مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه گفت: در سه ماهه اول امسال ۱۳ مصدوم ناشی از “گازگرفتگی سگ” برای معاینه و تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی استان کرمانشاه مراجعه کردند که از این تعداد سه زن و ۱۰ مرد بوده اند.
بهتاش خانیآباد ، اظهار کرد: در سه ماهه اول امسال ۱۳ مصدوم ناشی از گازگرفتگی سگ برای معاینه و تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی استان کرمانشاه مراجعه کردند که از این تعداد سه زن و ۱۰ مرد بودهاند.
وی عنوان کرد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که تعداد آن۱۰ نفر شامل یک زن و ۹ مرد بوده، افزایش داشته است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه با بیان اینکه بیماری هاری، نوعی بیماری ویروسی است که از بزاق حیوان هار و محل گازگرفتگی وارد بدن شده و موجب مرگ می شود گفت: مردم باید گزش و گاز گرفتگی حیوانات را اعم از اهلی و وحشی جدی بگیرند چراکه هرگونه سهل انگاری اعم از مراجعه دیرهنگام یا مراجعه نکردن به مراکز بهداشتی در این زمینه ممکن است منجر به بروز بیماری هاری و مرگ شود.
خانیآباد افزود: افزایش جمعیت سگهای ولگرد؛ پدیدهای نوظهور است که سراسر کشورمان را فراگرفته است.








دیدگاه