سه شنبه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 9 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23828 تعداد نوشته های امروز : 8×
تسهیل تردد زائران اولویت یگان ویژه و گمرک در اربعین حسینی
19 خرداد 1405 - 12:44
شناسه : 302915
1
طلوع‌‌کرمانشاه : نشست مشترک مدیر گمرک خسروی و فرمانده یگان ویژه فراجا استان کرمانشاه در آستانه آغاز تردد زائران اربعین حسینی و با هدف ارتقای سطح آمادگی دستگاه‌های مستقر در مرز خسروی، با محوریت تقویت هماهنگی‌ها، تأمین امنیت و تسهیل تردد زائران برگزار شد.
پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه؛ در نشست مشترک سرهنگ کرمعلی فرمانده یگان ویژه فراجا استان کرمانشاه و مدیر گمرک خسروی، راهکارهای افزایش هماهنگی بین بخشی، ارتقای سطح خدمات‌رسانی و تأمین امنیت تردد زائران در ایام اربعین مورد بررسی قرار گرفت و طرفین در این دیدار با تأکید بر اهمیت مرز بین‌المللی خسروی به عنوان یکی از گذرگاه‌های اصلی تردد زائران عتبات عالیات، بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و امنیتی برای مدیریت مطلوب موج ترددها در ایام اربعین تأکید کردند.

همچنین بر لزوم تعامل مستمر میان مجموعه گمرک و نیروهای انتظامی و امنیتی برای تسهیل فرآیندهای مرزی، حفظ نظم و امنیت و ارائه خدمات شایسته به زائران تأکید شد.

بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌ها، تمهیدات امنیتی و برنامه‌های پیش‌بینی شده برای مدیریت ترددهای اربعین در مرز خسروی و آمادگی کامل نیروهای مستقر برای خدمت‌رسانی مطلوب به زائران با ارائه آموزش های ویژه‌ بمنظور ارتقای سطح «حفاظت شخصی و مهارت‌های امنیتی» برای کارکنان گمرک خسروی از دیگر محورهای این نشست بود.

هدف از این آموزش‌ها، توانمندسازی کادر گمرکی برای مواجهه با شرایط خاص و مدیریت امن ترددها در این ایام حساس است.

مدیر گمرک خسروی، ضمن استقبال از این اقدام هوشمندانه یگان ویژه فراجا، ضمن اعلام آمادگی کامل این گمرک برای همکاری نزدیک با نیروهای انتظامی، اظهار داشت: گمرک خسروی با بهره‌گیری از تجربیات و آموزش‌های تخصصی، تمام توان خود را برای خدمت‌رسانی ایمن و تسهیل تردد زائران در این ایام به کار خواهد بست.

داریوش صادقی با اشاره به جایگاه راهبردی این مرز گفت: پارسال در مجموع بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از این مرز تردد کردند و تشریفات گمرکی کالاهای همراه مسافر برای آن‌ها انجام شد.

او تاکید کرد: همکاران ما در مجموعه گمرک بصورت شبانه روزی آماده خدمات رسانی به زائران هستند ضمن اینکه با توجه به زیرساخت‌های مناسب در مرز خسروی شاهد تردد روان خودروهای سواری ایرانی و عراقی در قالب گذر موقت (کاپوتاژ) و بدون هرگونه محدودیتی هستیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.