پنج شنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 18 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23873 تعداد نوشته های امروز : 6×
کرمانشاه در صدر معادن قیر طبیعی کشور
15 مرداد 1397 - 10:39
شناسه : 8359
13
سرپرست معاونت پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

۸۰ درصد معادن قیرطبیعی کشور در کرمانشاه وجود دارد که این ظرفیت موجب شده تا تولید کربن فعال از قیرطبیعی در استان به صرفه باشد

پ
پ
به گزارش  طلوع کرمانشاه جلیلی سرپرست معاونت پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: کشور به سالانه ۱۴ هزار تن کربن فعال نیاز دارد که از این میزان تنها دو هزار تن آن درکشور تولید می‌شود.
وی افزود: کربن فعال تولیدی کشور در حال حاضر از ضایعات بخش کشاورزی از جمله پوست گردو تهیه شده و از این ماده در صنایع غذایی، دارویی، پتروشیمی و نفت استفاده می‌شود.
جلیلی با اشاره به وجود معادن بیشمار در این استان افزود: ۸۰ درصد معادن قیرطبیعی کشور در کرمانشاه وجود دارد که این ظرفیت موجب شده تا تولید کربن فعال از قیرطبیعی در استان به صرفه باشد و از خام فروشی این محصول باارزش استان جلوگیری شود.
وی افزود: در فاز اول پروژه تولید سالانه ۱۰۰ تن کربن فعال را در برنامه داریم و در فاز توسعه این میزان تا هزار تن در سال افزایش پیدا خواهد کرد.
سرپرست معاونت پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در پایان نیز گفت: کربن فعال تولیدی از قیرطبیعی به میزان یک هشتم قیمت وارداتی آن عرضه خواهد شد که صرفه‌جویی ارزی خوبی برای کشور خواهد داشت.
 
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.