شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 29 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24127 تعداد نوشته های امروز : 1×
مرز پرویزخان نقش مهمی در مبادلات تجاری و صادرات به کشور عراق دارد
17 مرداد 1398 - 10:14
شناسه : 99894
28
سرکنسول ایران در اقلیم کردستان عراق: طلوع‌‌کرمانشاه :

سرکنسول ایران در اقلیم کردستان عراق گفت: مرز رسمی پرویزخان نقش مهمی در مبادلات تجاری و صادرات به عراق مخصوصا شمال این کشور دارد و هم اکنون سهم عمده‌ای از صادرات کشورمان از این مرز انجام می‌شود./ مهدی شوشتری در حاشیه سفر به شهرستان قصرشیرین و بازدید از مرز رسمی پرویزخان اظهار داشت: سال گذشته در مجموع ۹ میلیارد دلار کالا از کشورمان به عراق صادر شد که از این میزان صادرات سه و نیم تا چهار میلیارد دلار آن به اقلیم کردستان بوده است./وی افزود: با توجه به چشم اندازه ترسیم شده در سفر رئیس جمهوری کشورمان به عراق تلاش بر این است که این صادرات کالا به عراق به ۲۰ میلیارد دلار برسد که با تحقق این امر شاهد گسترش مبادلات تجاری با عراق باشیم./سرکنسول ایران در سلیمانیه شمال عراق گفت: امید است با پیگیری‌های مسئولان شهرستان و مجموعه گمرک و پایانه شاهدگسترش مبادلات تجاری و رفع مشکلات موجود و رسیدن زیرساخت‌های موجود در این مرز رسمی مطابق با استاندارد‌های بین المللی در مراودات تجاری باشیم./شوشتری خاطرنشان کرد: هر قدر زیرساخت‌ها و شرایط و بستر لازم برای صادرات در مرز رسمی پرویزخان افزایش یابد، ۲ کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق از آن منتفع می‌شوند.

پ
پ
فرماندار قصرشیرین نیز گفت: هم اکنون به طور میانگین روزانه شاهد صادرات ۸۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰ کامیون کالا از مرز رسمی پرویرخان هستیم که این مرز ظرفیت بیش از این میزان را با توجه به نقشی که در مبادلات تجاری با کشور عراق ایفا می‌کند، دارد.
مرادعلی تاتار افزود: مشکلاتی که در مرز رسمی پرویزخان وجود دارد دسته بندی شده و در دیدار آینده استاندار کرمانشاه با مقامات شمال عراق (اقلیم کردستان) مطرح می‌شود و امید است با برطرف شدن آن‌ها شاهد تسهیل در صادرات و گسترش مراودات تجاری باشیم.
وی خواستار رفع مشکل رانندگان ترانزیت سوخت با توجه به یک روزه بودن اعتبار روادید آن‌ها برای سفر به اقلیم کردستان عراق شد و گفت: اعتبار استفاده از روادید صادر شده قبل از این سه ماه بود که هم اکنون با توجه به نارضایتی رانندگان و ایجاد مشکلاتی در رفت و آمد آن‌ها خواستاریم که یک روزه بودن مهلت استفاده از روادید به سه ماه افزایش یابد/صدا وسیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.