شنبه, ۲۵ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 14 February , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23518 تعداد نوشته های امروز : 0×
پایگاه‌های امدادونجات جاده‌ای کرمانشاه ۲ برابر می‌شود
21 بهمن 1404 - 12:26
شناسه : 301992
0
مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : افشین یگانه  افزود: در سال‌های گذشته ۱۵ پایگاه امدادونجات جاده‌ای در استان فعال بود که با پیگیری‌های انجام شده و تصویب طرح جامع توسعه پایگاه‌های امدادونجات جاده‌ای، تعداد این پایگاه‌ها با اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده به ۳۰ پایگاه افزایش خواهد یافت/به‌زودی عملیات اجرایی پنج پایگاه امدادونجات جاده‌ای از محل اعتبارات تملک سرمایه‌ای استان و پنج پایگاه دیگر نیز از محل اعتبارات داخلی سال ۱۴۰۴ آغاز می‌شود/در حال حاضر ۲ پایگاه امدادونجات جاده‌ای پل شهدا در شهرستان صحنه و جهان‌فولاد در شهرستان هرسین آماده افتتاح است/ امسال با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر، مرکز جامع توانبخشی استان کرمانشاه با اعتبار اولیه بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی شد و مراحل اجرایی آن در پنج طبقه شامل داروخانه، مرکز توانبخشی، کاردرمانی و بخش‌های ارتز و پروتز در حال انجام است/ در یک سال اخیر، ۲۴ دستگاه خودروی کمک‌دار و ۶ دستگاه آمبولانس به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال به استان اختصاص یافت و ناوگان جوانی به مجموعه عملیاتی و لجستیکی هلال احمر کرمانشاه اضافه شد، ضمن اینکه ۱۸ دستگاه خودروی دنا پلاس نیز برای انجام مأموریت‌های اداری به شعب استان تحویل داده شد.
منبع : ایرنا
پ
پ

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: با آغاز عملیات اجرایی ۱۰ پایگاه جدید امدادونجات جاده‌ای در استان، تعداد پایگاه‌های فعال هلال احمر در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه طی امسال و سال آینده با افزایش ۱۰۰ درصدی به ۳۰ پایگاه خواهد رسید.

افشین یگانه  افزود: در سال‌های گذشته ۱۵ پایگاه امدادونجات جاده‌ای در استان فعال بود که با پیگیری‌های انجام شده و تصویب طرح جامع توسعه پایگاه‌های امدادونجات جاده‌ای، تعداد این پایگاه‌ها با اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده به ۳۰ پایگاه افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: به‌زودی عملیات اجرایی پنج پایگاه امدادونجات جاده‌ای از محل اعتبارات تملک سرمایه‌ای استان و پنج پایگاه دیگر نیز از محل اعتبارات داخلی سال ۱۴۰۴ آغاز می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به آماده‌سازی برخی پایگاه‌ها اظهار کرد: در حال حاضر ۲ پایگاه امدادونجات جاده‌ای پل شهدا در شهرستان صحنه و جهان‌فولاد در شهرستان هرسین آماده افتتاح است.

یگانه همچنین از توسعه زیرساخت‌های درمانی هلال احمر در استان خبر داد و گفت: امسال با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر، مرکز جامع توانبخشی استان کرمانشاه با اعتبار اولیه بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی شد و مراحل اجرایی آن در پنج طبقه شامل داروخانه، مرکز توانبخشی، کاردرمانی و بخش‌های ارتز و پروتز در حال انجام است.

وی افزود: در یک سال اخیر، ۲۴ دستگاه خودروی کمک‌دار و ۶ دستگاه آمبولانس به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال به استان اختصاص یافت و ناوگان جوانی به مجموعه عملیاتی و لجستیکی هلال احمر کرمانشاه اضافه شد، ضمن اینکه ۱۸ دستگاه خودروی دنا پلاس نیز برای انجام مأموریت‌های اداری به شعب استان تحویل داده شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه ادامه داد: برای نوسازی ناوگان قدیمی لجستیکی و عملیاتی استان نیز ۷۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت که با این اقدام، بیش از ۸۵ درصد خودروهای امدادی بازسازی و به چرخه خدمت بازگشتند.

یگانه با اشاره به خدمات‌رسانی هلال احمر در ایام اربعین حسینی گفت: در این ایام، ۱۷ پایگاه ثابت و سیار در سطح استان به زائران حسینی خدمات امدادی و درمانی ارائه دادند و علاوه بر آن، ۲ مرکز درمانی در داخل کشور عراق و یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس نیز در مرزهای استان به زائران خدمات درمانی ارائه کردند.

وی افزود: برای نخستین بار امسال، علاوه بر ارائه خدمات درمانی در مرکز منذریه، درمانگاهی در شهر خانقین عراق با همکاری خیرین و داوطلبان عراقی و با حضور هفت پزشک فوق تخصص و تعدادی پزشک عمومی راه‌اندازی شد و به زائران اربعین خدمات درمانی ارائه داد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.