دوشنبه, ۴ اسفند , ۱۴۰۴ Monday, 23 February , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23565 تعداد نوشته های امروز : 0×
اعلام نرخ «زولبیا و بامیه» ماه رمضان در کرمانشاه
03 اسفند 1404 - 11:35
شناسه : 302123
2
طلوع‌‌کرمانشاه : مسعود بیگلری ، با بیان اینکه نرخ تعیین شده برای هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ممتاز ۴۰۰ هزار تومان است، گفت: نرخ هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ممتاز، بدون جعبه(خالص) نیز ۴۳۶ هزار تومان تعیین شده است/ هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک نیز ۳۵۰ هزار تومان و قیمت بدون جعبه آن ۳۸۰ هزار تومان می‌باشد/معاون بازرسی و حمایت از مصرف کننده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه دو را ۳۲۰ هزار تومان و زولبیا و بامیه درجه دو بدون جعبه را نیز ۳۴۵ هزار تومان عنوان کرد/ این نرخ‌ها مصوب بوده و کلیه واحدهای صنفی ملزم به رعایت آن هستند و هیچ واحدی به هیچ بهانه‌ای نمی‌تواند قیمت بیش از این میزان را از مشتریان بگیرد. به علاوه باید نرخ زولبیا و بامیه در معرض دید مشتریان هم نصب شود.
نویسنده : فاطمه کمانی منبع : ایسنا
پ
پ

 معاون بازرسی و حمایت از مصرف کننده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نرخ مصوب زولبیا و بامیه برای ماه رمضان در کرمانشاه را اعلام کرد.

مسعود بیگلری ، با بیان اینکه نرخ تعیین شده برای هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ممتاز ۴۰۰ هزار تومان است، گفت: نرخ هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ممتاز، بدون جعبه(خالص) نیز ۴۳۶ هزار تومان تعیین شده است.

وی اظهار کرد: هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک نیز ۳۵۰ هزار تومان و قیمت بدون جعبه آن ۳۸۰ هزار تومان می‌باشد.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کننده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه دو را ۳۲۰ هزار تومان و زولبیا و بامیه درجه دو بدون جعبه را نیز ۳۴۵ هزار تومان عنوان کرد.

بیگلری خاطرنشان کرد: این نرخ‌ها مصوب بوده و کلیه واحدهای صنفی ملزم به رعایت آن هستند و هیچ واحدی به هیچ بهانه‌ای نمی‌تواند قیمت بیش از این میزان را از مشتریان بگیرد. به علاوه باید نرخ زولبیا و بامیه در معرض دید مشتریان هم نصب شود.

وی از تشدید نظارت بر عرضه زولبیا و بامیه نیز در قالب طرح تشدید نظارت ویژه ماه رمضان خبر داد و افزود: با هرگونه تخلف از جمله گرانفروشی، کم‌فروشی و … برخورد خواهد شد.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کننده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از مردم نیز درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را با تلفن ۱۲۴ و یا اتحادیه صنفی مربوطه در میان بگذارند.

 براساس آمار اتحادیه صنفی قنادی‌ها، در کرمانشاه حدود ۲۴۰ واحد قنادی و کارگاه شیرینی‌پزی فعال است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.