دوشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۵ Monday, 29 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23923 تعداد نوشته های امروز : 5×
بهره‌برداری از فاز یک قطار شهری اولویت اصلی کلانشهر کرمانشاه است
08 تیر 1405 - 10:40
شناسه : 303228
0
معاون عمرانی استاندار: طلوع‌‌کرمانشاه : طهماسب نجفی در نشست بررسی روند اجرایی پروژه قطار شهری کرمانشاه که با حضور مدیران کل دفتر شهری و دفتر فنی استانداری، شهردار کرمانشاه و مشاور پروژه برگزار شد؛ اظهار کرد: قطار شهری مهمترین پروژه‌ در دست اجرای کلانشهر کرمانشاه است که در مصوبات سفر ریاست محترم جمهور هم ۲.۶ همت اعتبار برای تکمیل فاز اول این طرح در نظر گرفته شده است/ فاز اول این پروژه با شتاب مناسب در حال اجرا است و با تلاش های صورت گرفته تامین مالی مناسبی هم برای این پروژه انجام شده است/ مردم کرمانشاه سال‌هاست منتظر بهره‌‌برداری از پروژه قطار شهری هستند و اتمام فاز اول این طرح کلیدی از کارمندان تا میدان آزادی باید به عنوان اولویت اصلی حوزه حمل و نقل شهری، با جدیت دنبال شود/ قطار شهری نقش بسیار مهمی در بهبود وضعیت ترافیکی کلانشهر کرمانشاه دارد و امیدواریم با بهره‌برداری از این طرح مردم از موهبت آن بهره‌مند شوند.
پ
پ

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: مردم کرمانشاه سال‌هاست منتظر بهره‌‌برداری از پروژه قطار شهری هستند و با توجه به تامین مالی مناسب پروژه، اتمام فاز اول این طرح کلیدی باید به عنوان اولویت اصلی حوزه حمل و نقل شهری، با جدیت دنبال شود.

به گزارش پایگاه خبری طلوع کرمانشاه، طهماسب نجفی در نشست بررسی روند اجرایی پروژه قطار شهری کرمانشاه که با حضور مدیران کل دفتر شهری و دفتر فنی استانداری، شهردار کرمانشاه و مشاور پروژه برگزار شد؛ اظهار کرد: قطار شهری مهمترین پروژه‌ در دست اجرای کلانشهر کرمانشاه است که در مصوبات سفر ریاست محترم جمهور هم ۲.۶ همت اعتبار برای تکمیل فاز اول این طرح در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: فاز اول این پروژه با شتاب مناسب در حال اجرا است و با تلاش های صورت گرفته تامین مالی مناسبی هم برای این پروژه انجام شده است.

معاون عمرانی استاندار تاکید کرد: مردم کرمانشاه سال‌هاست منتظر بهره‌‌برداری از پروژه قطار شهری هستند و اتمام فاز اول این طرح کلیدی از کارمندان تا میدان آزادی باید به عنوان اولویت اصلی حوزه حمل و نقل شهری، با جدیت دنبال شود.

وی ادامه داد: قطار شهری نقش بسیار مهمی در بهبود وضعیت ترافیکی کلانشهر کرمانشاه دارد و امیدواریم با بهره‌برداری از این طرح مردم از موهبت آن بهره‌مند شوند.

نجفی تاکید کرد: شهرداری باید هفته آینده برنامه زمان بندی روند عملیات اجرایی بخش های مختلف فاز یک پروژه را به تفکیک، تا زمان بهره برداری ارائه دهد‌.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: مردم کرمانشاه سال‌هاست منتظر بهره‌‌برداری از پروژه قطار شهری هستند و با توجه به تامین مالی مناسب پروژه، اتمام فاز اول این طرح کلیدی باید به عنوان اولویت اصلی حوزه حمل و نقل شهری، با جدیت دنبال شود.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.