شنبه, ۱۰ مرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 1 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24049 تعداد نوشته های امروز : 8×
قعرنشینی کرمانشاه در لیگ حرفه‌ای بسکتبال 
02 آذر 1401 - 9:38
شناسه : 282069
30
طلوع‌‌کرمانشاه : کرم احمدیان سرمربی تیم کرمانشاه در پایان این دیدار، به شکست ۸۱ بر ۵۷ تیمش برابر فولاد هرمزگان اشاره کرد و افزود: باتوجه به مشکلات مالی مجبور شدیم تیم را با اتوبوس به بندرعباس اعزام کنیم و بازیکنان ما حدود ۳۰ ساعت در مسیر بودند و پس از آن باید با خستگی زیاد بازی می کردند/ علاوه بر خستگی، بی پولی و بی انگیزگی هم باعث دلسردی بازیکنانمان شده است/سرمربی تیم کرمانشاه با بیان اینکه حدودی نیمی از بازیکنانش را دیگر در اختیار ندارد، گفت: سه نفر از بازیکنان ما که یکی از آنها کاپیتان تیم است، بدلیل عدم پرداخت هیچ پولی از جانب مسئولان تیم دیگر برای ما بازی نمی کنند. همچنین یکی از بازیکنان را به دلیل مصدومیت و یکی دیگر را هم به دلیل تداخل بازی ها با امتحانات دانشگاهش در اختیار نداریم/ وقتی شرایط تیم اینگونه است دیگر نباید انتظار پیروزی از تیم را داشته باشیم و از بازیکنانی هم که تاکنون با این شرایط همراه ما مانده اند، قدردانی می کنیم/احمدیان با بیان اینکه از ابتدای حضور در لیگ تاکنون هیچ حمایتی دریافت نکرده اند، افزود: چندماه پیش پس از پیگیری های زیاد و درخواست کمک از مسئولین استانی، استاندار بصورت مکتوب از مدیرکل پیشین ورزش و جوانان استان خواست تا بودجه ای را در اختیار ما قرار دهد، اما این دستور روی زمین ماند/تنها چند بازی تا پایان مرحله رفت رقابت ها باقی مانده و اگر در این مدت حمایتی از تیم استان نشود، نام کرمانشاه را از روی پیراهن تیم برخواهیم داشت و درصورتی که استانی دیگر اعلام کند از ما حمایت می کند، تیم را به آن استان می بریم/تیم کاردو کرمانشاه در رقابت های لیگ حرفه ای بسکتبال تاکنون شش بازی انجام داده که در پنج بازی متحمل شکست و در یک بازی پیروز شده و هم اکنون در قعر جدول گروه خود قرار دارد.
منبع : ایسنا
پ
پ

تیم کرمانشاه در هفته ششم رقابت های لیگ حرفه ای بسکتبال ایران با قبول شکست برابر فولاد هرمزگان به قعر جدول گروه خود رفت. 

کرم احمدیان سرمربی تیم کرمانشاه در پایان این دیدار، به شکست ۸۱ بر ۵۷ تیمش برابر فولاد هرمزگان اشاره کرد و افزود: باتوجه به مشکلات مالی مجبور شدیم تیم را با اتوبوس به بندرعباس اعزام کنیم و بازیکنان ما حدود ۳۰ ساعت در مسیر بودند و پس از آن باید با خستگی زیاد بازی می کردند. 

وی ادامه داد: علاوه بر خستگی، بی پولی و بی انگیزگی هم باعث دلسردی بازیکنانمان شده است. 

سرمربی تیم کرمانشاه با بیان اینکه حدودی نیمی از بازیکنانش را دیگر در اختیار ندارد، گفت: سه نفر از بازیکنان ما که یکی از آنها کاپیتان تیم است، بدلیل عدم پرداخت هیچ پولی از جانب مسئولان تیم دیگر برای ما بازی نمی کنند. همچنین یکی از بازیکنان را به دلیل مصدومیت و یکی دیگر را هم به دلیل تداخل بازی ها با امتحانات دانشگاهش در اختیار نداریم. 

وی خاطرنشان کرد: وقتی شرایط تیم اینگونه است دیگر نباید انتظار پیروزی از تیم را داشته باشیم و از بازیکنانی هم که تاکنون با این شرایط همراه ما مانده اند، قدردانی می کنیم. 

احمدیان با بیان اینکه از ابتدای حضور در لیگ تاکنون هیچ حمایتی دریافت نکرده اند، افزود: چندماه پیش پس از پیگیری های زیاد و درخواست کمک از مسئولین استانی، استاندار بصورت مکتوب از مدیرکل پیشین ورزش و جوانان استان خواست تا بودجه ای را در اختیار ما قرار دهد، اما این دستور روی زمین ماند.  

وی اضافه کرد: تنها چند بازی تا پایان مرحله رفت رقابت ها باقی مانده و اگر در این مدت حمایتی از تیم استان نشود، نام کرمانشاه را از روی پیراهن تیم برخواهیم داشت و درصورتی که استانی دیگر اعلام کند از ما حمایت می کند، تیم را به آن استان می بریم.

تیم کاردو کرمانشاه در رقابت های لیگ حرفه ای بسکتبال تاکنون شش بازی انجام داده که در پنج بازی متحمل شکست و در یک بازی پیروز شده و هم اکنون در قعر جدول گروه خود قرار دارد.

 تیم کاردو کرمانشاه در این رقابت ها با تیم های گل گهر سیرجان، آینده سازان تهران، میهن تهران، مهرام تهران، کاله مازندران، آورتای ساری، گلنور اصفهان، نفت امیدیه، فولاد هرمزگان و پایش پارت شاهرود همگروه است.

این تیم در هفته هفتم رقابت های لیگ حرفه ای ایران، یکشنبه هفته آینده(ششم آذر) در کرمانشاه میهمان تیم آوارتای ساری است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.