دوشنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۵ Monday, 8 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23820 تعداد نوشته های امروز : 5×
احتمال بارش‌های پراکنده و نفوذ غبار در کرمانشاه؛ افزایش تدریجی دما از سه‌شنبه
17 خرداد 1405 - 11:42
شناسه : 302873
1
طلوع‌‌کرمانشاه : اداره‌کل هواشناسی کرمانشاه در پیش‌بینی وضعیت جوی استان اعلام کرد: هوای استان امروز (یکشنبه ۱۷ خرداد) صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و در برخی ساعات با وزش باد و رشد ابر همراه خواهد بود.  این شرایط جوی در برخی نقاط استان به‌ویژه مناطق نیمه شمالی، می‌تواند با رگبارهای موقت باران و احتمال وقوع رعد و برق همراه شود. هواشناسی همچنین از احتمال نفوذ غبار رقیق به جو استان خبر داد و اعلام کرد وزش باد از عصر امروز تا صبح فردا (دوشنبه) ممکن است زمینه ورود این پدیده را فراهم کند. در صورت نفوذ غبار، مناطق مرزی استان بیش از سایر نقاط تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. بر اساس این گزارش، از بعدازظهر دوشنبه تا پایان هفته پدیده جوی قابل توجهی برای استان پیش‌بینی نمی‌شود و شرایط نسبتاً پایدار بر جو منطقه حاکم خواهد بود. همچنین متوسط دمای هوا که طی امروز و فردا تغییر محسوسی نخواهد داشت، از روز سه‌شنبه به‌تدریج افزایش می‌یابد و تا پایان هفته روندی صعودی را تجربه خواهد کرد.
منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

بر اساس آخرین پیش‌بینی‌های هواشناسی، آسمان کرمانشاه امروز همراه با وزش باد، رشد ابر و احتمال رگبارهای موقت به‌ویژه در نیمه شمالی استان خواهد بود. همچنین احتمال نفوذ غبار رقیق به مناطق مرزی استان از عصر امروز تا صبح دوشنبه وجود دارد و از اواسط هفته روند افزایش دما آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری طلوع کرمانشاه؛ اداره‌کل هواشناسی کرمانشاه در پیش‌بینی وضعیت جوی استان اعلام کرد: هوای استان امروز (یکشنبه ۱۷ خرداد) صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و در برخی ساعات با وزش باد و رشد ابر همراه خواهد بود.

 این شرایط جوی در برخی نقاط استان به‌ویژه مناطق نیمه شمالی، می‌تواند با رگبارهای موقت باران و احتمال وقوع رعد و برق همراه شود.

هواشناسی همچنین از احتمال نفوذ غبار رقیق به جو استان خبر داد و اعلام کرد وزش باد از عصر امروز تا صبح فردا (دوشنبه) ممکن است زمینه ورود این پدیده را فراهم کند. در صورت نفوذ غبار، مناطق مرزی استان بیش از سایر نقاط تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.

بر اساس این گزارش، از بعدازظهر دوشنبه تا پایان هفته پدیده جوی قابل توجهی برای استان پیش‌بینی نمی‌شود و شرایط نسبتاً پایدار بر جو منطقه حاکم خواهد بود.

همچنین متوسط دمای هوا که طی امروز و فردا تغییر محسوسی نخواهد داشت، از روز سه‌شنبه به‌تدریج افزایش می‌یابد و تا پایان هفته روندی صعودی را تجربه خواهد کرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.