پنج شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 30 November , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20174 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

قاتل فراری در دام پلیس آگاهی کرمانشاه حریق یک منزل مسکونی در کرمانشاه ۲ مصدوم برجای گذاشت میدان آزادی مکانی برای خرید و فروش گوشی های سرقتی پلمب ۵۰ مطب دندانپزشکی متخلف در استان کرمانشاه کمبود این ویتامین ها باعث هجوم افکار منفی به ذهن می شود از تردد تورهای گردشگری غیرمجاز جلوگیری می‌شود اجرای طرح سامانه سردسیری کرمانشاه بلاتکلیف است آدم ربایی با انگیزه اختلافات خانوادگی/ متهم دستگیر و کودک ربوده شده آزاد شد تقلای مصری برای رای جمع کردن! اقای نماینده پای ثابت جلسات این روزها این نشانه ها علامت‌ کمبود ویتامین ب ۱۲ است توقیف ۱۱ کامیون حامل سوخت قاچاق در قصرشیرین تله‌کابین کرمانشاه می‌تواند در “چالابه” احداث شود درخشش صابر خسروی (جوان کرمانشاهی) در رالی اژه ترکیه تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز مرحله نهایی طرح جمع آوری معتادان متجاهر نخستین اقدام شورای اسلامی شهر کرمانشاه پس از چند ماه وقفه/ بیش از ۱۰ لایحه مهم تصویب شد تیله کوه، گوشی برای شنیدن وعده های بی سرانجام ندارد/آقای نماینده! وعده سرخرمن کافی است فعالیت ۲۹ کمپ “ترک اعتیاد” مجاز در کرمانشاه/ ۱۰ تا ۳۰ درصد معتادان “ترک” می‌کنند توقیف ۳۲۷ دستگاه خودرو فاقد پلاک و پلاک مخدوش در کرمانشاه شکر کند ذهنی میاره؟! + لیست قیمت انواع شکر

شرایط بهداشتی گوشت گوسفند وارداتی مورد تایید سازمان دامپزشکی است
24 آبان 1397 - 11:15
شناسه : 11424
0
سرپرست اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تمام مراحل کشتار دام توسط دامپزشکی در کشورهای مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها کنترل می‌شود. طلوع‌‌کرمانشاه :

امید حاج‌محمدی اظهار داشت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهای CIS ( جمهوری‌های مشترک‌المنافع مستقل شده از شوروی سابق ) مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظران بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل می‌شود.به گفته سرپرست اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه، لاشه‌های سالم پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در پیش‌سرد و در دمای یک تا چهار درجه سانتی‌گراد نگهداری شده تا به PH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشه‌ها صورت پذیرد.این مسؤول تصریح کرد: بنابراین تمام شرایط بهداشتی گوشت سرد گوسفند وارداتی ( که عموم مردم آن را به عنوان گوشت گرم وارداتی می‌شناسند) مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مردم بدون هیچگونه نگرانی می‌توانند مصرف کنند.

پ
پ

وی با بیان اینکه دام‌ها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آن‌ها برای ورود به سالن کشتار تایید می‌شود، افزود: در هنگام کشتار مجددا لاشه‌ها بررسی شده و لاشه‌های بیمار حذف می‌شوند.حاج محمدی تصریح کرد: خروج از پیش‌سرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی است و نهایتا لاشه‌ها قبل از بارگیری با برچسب لیبل‌گذاری و در لفافه‌های مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچال‌دار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری می‌شوند.

/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.