یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 28 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20835 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید

خانه‌های جدید ساخته شده در کرمانشاه مقاوم‌اند؛ خیالتان راحت
25 آبان 1397 - 17:04
شناسه : 11466
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون امور بازسازی بنیاد مسکن:در مناطق زلزله زده کرمانشاه فوندانسیون‌هایی که ریخته می‌شود به قدری مقاوم است که می توان روی آن چهار پنج طبقه احداث کرد/تا پیش از وقوع زلزله کرمانشاه، میانگین طبقات واحدهای مسکونی در سرپل ذهاب ۱.۲ بود که بعد از زمین لرزه به ۳.۹ رسیده است که همین عامل باعث شده تکمیل خانه ها در شهرها نسبت به روستاها دیرتر انجام شود/از سوی دیگر بعضی افراد، روند بازسازی را دیرتر آغاز کردند. همچنین دیده می شود بعضی افراد که واحدهای یک طبقه خود را به سه یا چهار طبقه تبدیل کرده اند و توان مالی هم دارند، منابع خود را وارد روند ساخت و ساز نمی‌کنند و تقاضای تسهیلات و کمک‌های دولتی دارند/روند تکمیل واحدهای شهری نسبت به روستاها دیرتر انجام شد و بعضا به سال آینده می‌کشد؛ با این حال نیمه اول سال آینده همه واحدهای شهری نیز به اتمام می‌رسد

پ
پ

معاون امور بازسازی بنیاد مسکن گفت: در مناطق زلزله زده کرمانشاه فوندانسیون‌هایی که ریخته می‌شود به قدری مقاوم است که می توان روی آن چهار پنج طبقه احداث کرد.

عزیزالله مهدیان در گفت و گویی اظهار کرد: تا پیش از وقوع زلزله کرمانشاه، میانگین طبقات واحدهای مسکونی در سرپل ذهاب ۱.۲ بود که بعد از زمین لرزه به ۳.۹ رسیده است که همین عامل باعث شده تکمیل خانه ها در شهرها نسبت به روستاها دیرتر انجام شود.

وی افزود: از سوی دیگر بعضی افراد، روند بازسازی را دیرتر آغاز کردند. همچنین دیده می شود بعضی افراد که واحدهای یک طبقه خود را به سه یا چهار طبقه تبدیل کرده اند و توان مالی هم دارند، منابع خود را وارد روند ساخت و ساز نمی‌کنند و تقاضای تسهیلات و کمک‌های دولتی دارند.

معاون امور بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان این‌که پیشرفت فیزیکی واحدهای روستایی به ۹۲ درصد رسیده است گفت: در شهرهای استان کرمانشاه روند پیشرفت نوسازی حدود ۵۵ درصد است و اغلب واحدها اسکلت دارند؛ بنابراین بخش مهم کار انجام شده و پیش بینی می شود که در آینده روند بازسازی در شهرها سرعت بگیرد.

مهدیان تصریح کرد: با توجه به فرآیند طراحی نقشه، دریافت پروانه و مباحث نظام مهندسی و همچنین به دلیل آن‌که برخی افراد دیر پای کار آمدند، روند تکمیل واحدهای شهری نسبت به روستاها دیرتر انجام شد و بعضا به سال آینده می‌کشد؛ با این حال نیمه اول سال آینده همه واحدهای شهری نیز به اتمام می‌رسد.

وی در مورد مقاوم سازی خانه‌های زلزله‌زده گفت: در بحث مقاوم‌سازی، نظارت با جدیت انجام می‌شود. در مناطق زلزله زده کرمانشاه آزمایشگاه مستقر کرده‌ایم و هیچ بتنی ریخته نمی‌شود مگر این‌که از قبل نمونه‌گیری و آزمایش شده باشد. فوندانسیون‌هایی که ریخته می‌شود به قدری مقاوم است که می‌توان روی آن چهار پنج طبقه احداث کرد. مهندسان طراح هم به خاطر نگرانی از زلزله ضریب اطمینان را بالا برده اند و ۱.۵ برابر مقاوم می‌سازند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.