جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

گوسفند سنجابی نژاد برتر ایران است/ علاقه عرب‌ها به گوشت گوسفند سنجابی
08 دی 1396 - 8:59
شناسه : 3089
1
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور نژاد سنجابی را برترین نژاد ایران در تولید گوشت دانست.

پ
پ

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طلوع، رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در بازدید از طرح ملی اصلاح گوسفند نژاد سنجابی که در ایستگاه تحقیقاتی مهرگان شهرستان کرمانشاه انجام شد؛ گفت: گوسفند نژاد سنجابی یکی از برترین نژادها در ایران است که دارای گوشت و شیر با کیفیتی بوده و بسیار مورد توجه کشورهای عربی قرار گرفته است.

مرتضی رضایی با بیان اینکه در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و علوم دامی طرح ملی اصلاح نژاد سنجابی از سالهای قبل آغاز شده تصریح کرد: اصلاح نژاد با مساعدت سازمان جهاد کشاورزی استان به خوبی در حال انجام است.

رضایی تصریح کرد: در این طرح از گوسفندهایی که صفات برتر را دارند رکوردبرداری انجام می گیرد.
وی هدف اصلی طرح را بالا بردن سرعت رشد نژاد، بالا بردن زنده ماندن بره و افزایش گوشت این نژاد برشمرد.

وی گفت: در این طرح گله داران پیشرو با کمک کارشناسان مشارکت داده می شوند و در سال بعد گله داران جدید به طرح ملحق خواهند شد.

رضایی افزود: این طرح هر سال اجرا می‌شود و با توانمندسازی دامداران قوچ های برتر شناسایی می شوند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.