چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ Wednesday, 31 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19120 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

این محور بوی خون می دهد/ سرعت لاک پشتی پروژه های ایمن سازی جاده اورامانات هوای کرمانشاه امروز (چهارشنبه) ابری است بام مسجد جامع کرمانشاه مرمت شد صدور فیش حقوقی بازنشستگان کارگری برای خرداد ۱۴۰۲/ اصلاحات متناسب‌سازی و معوقاتِ آن بلاتکلیف مانده است! سند چشم‌انداز ۵ ساله اورامانات تدوین می‌شود سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد ۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور ۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه  آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه علائم اگزمای پوستی چیست؟

نگران اپیدمی “سالک” در مناطق زلزله‌زده هستیم/ تاکنون اپیدمی خاصی نداشته‌ایم
10 اسفند 1396 - 11:18
شناسه : 5740
0
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص احتمال اپیدمی “سالک” در مناطق زلزله زده هشدار داد.

پ
پ

دکتر محمودرضا مرادی در نشست ستاد هماهنگی بازسازی مناطق زلزله زده استان انتشار برخی اخبار غیر واقعی و شایعات در فضای مجازی، برخی انتظارات و توقعات فراتر از اختیارات دانشگاه، خستگی فرسایشی کادر درمانی بومی منطقه، تخریب مراکز بهداشتی درمانی و افزایش بار مراجعین را از جمله چالش‌های پیش روی دانشگاه علوم پزشکی در مناطق زلزله زده عنوان کرد.

وی با اشاره به استقرار نیروهای غیربومی از دانشگاه و مراکز دیگر استان ها در مناطق زلزله زده، گفت: با هماهنگی‌های انجام شده متخصصینی از دیگر استان ها در کنار نیروهای خود دانشگاه به صورت هفتگی در مناطق زلزله زده حضور پیدا کرده به ویزیت و ارائه خدمات رایگان درمانی می پردازند.

مرادی تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات بهداشتی و درمانی انجام شده در مناطق زلزله زده تاکنون شاهد اپیدمی خاصی در این مناطق نبوده‌ایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بر افزایش سرویس‌های بهداشتی در مناطق زلزله زده تاکید کرد و افزود: دفع غیر بهداشتی زباله‌ها و کمبود سرویس‌های بهداشتی که البته نسبت به گذشته شرایط مناسب‌تری دارد از دیگر نگرانی‌ها است.

وی افزود:  مدیریت دفع پسماند و فاضلاب و تامین آب شرب سالم در روستاهای مناطق زلزله زده از دیگر مواردی است که باید مد نظر مسئولین مربوطه قرار بگیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی با ابراز نگرانی در خصوص احتمال اپیدمی “سالک” در مناطق زلزله زده گفت: تمرکز نخاله های ساختمانی در شهرهای زلزله زده استان منجر به تجمع جوندگان شده و ادامه این شرایط می‌تواند به اپیدمی بیماری “سالک” بیانجامد و با توجه به گرم شدن هوا و امکان بروز بیماری‌ها در این زمینه هشدار می‌دهیم.

وی در ادامه احداث، بازسازی و راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی آسیب دیده در مناطق زلزله زده استان را از جمله برنامه های در اولویت دانشگاه عنوان کرد و افزود: ۵۶ واحد بهداشتی درمانی احداثی و حدود ۱۵۰ واحد تعمیری در این مناطق داریم که بخش زیادی از آنها با کمک خیرین در حال انجام است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون قریب ۷۰ میلیارد تومان در مناطق زلزله زده برای بهداشت و درمان مردم هزینه کرده ایم، گفت: وزارت بهداشت تنها ۱۹ میلیارد تومان از این مبلغ را به ما داده و با کمبود شدید منابع مواجه ایم و نیاز است دانشگاه حمایت شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.