جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

نگران اپیدمی “سالک” در مناطق زلزله‌زده هستیم/ تاکنون اپیدمی خاصی نداشته‌ایم
10 اسفند 1396 - 11:18
شناسه : 5740
2
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص احتمال اپیدمی “سالک” در مناطق زلزله زده هشدار داد.

پ
پ

دکتر محمودرضا مرادی در نشست ستاد هماهنگی بازسازی مناطق زلزله زده استان انتشار برخی اخبار غیر واقعی و شایعات در فضای مجازی، برخی انتظارات و توقعات فراتر از اختیارات دانشگاه، خستگی فرسایشی کادر درمانی بومی منطقه، تخریب مراکز بهداشتی درمانی و افزایش بار مراجعین را از جمله چالش‌های پیش روی دانشگاه علوم پزشکی در مناطق زلزله زده عنوان کرد.

وی با اشاره به استقرار نیروهای غیربومی از دانشگاه و مراکز دیگر استان ها در مناطق زلزله زده، گفت: با هماهنگی‌های انجام شده متخصصینی از دیگر استان ها در کنار نیروهای خود دانشگاه به صورت هفتگی در مناطق زلزله زده حضور پیدا کرده به ویزیت و ارائه خدمات رایگان درمانی می پردازند.

مرادی تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات بهداشتی و درمانی انجام شده در مناطق زلزله زده تاکنون شاهد اپیدمی خاصی در این مناطق نبوده‌ایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بر افزایش سرویس‌های بهداشتی در مناطق زلزله زده تاکید کرد و افزود: دفع غیر بهداشتی زباله‌ها و کمبود سرویس‌های بهداشتی که البته نسبت به گذشته شرایط مناسب‌تری دارد از دیگر نگرانی‌ها است.

وی افزود:  مدیریت دفع پسماند و فاضلاب و تامین آب شرب سالم در روستاهای مناطق زلزله زده از دیگر مواردی است که باید مد نظر مسئولین مربوطه قرار بگیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی با ابراز نگرانی در خصوص احتمال اپیدمی “سالک” در مناطق زلزله زده گفت: تمرکز نخاله های ساختمانی در شهرهای زلزله زده استان منجر به تجمع جوندگان شده و ادامه این شرایط می‌تواند به اپیدمی بیماری “سالک” بیانجامد و با توجه به گرم شدن هوا و امکان بروز بیماری‌ها در این زمینه هشدار می‌دهیم.

وی در ادامه احداث، بازسازی و راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی آسیب دیده در مناطق زلزله زده استان را از جمله برنامه های در اولویت دانشگاه عنوان کرد و افزود: ۵۶ واحد بهداشتی درمانی احداثی و حدود ۱۵۰ واحد تعمیری در این مناطق داریم که بخش زیادی از آنها با کمک خیرین در حال انجام است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون قریب ۷۰ میلیارد تومان در مناطق زلزله زده برای بهداشت و درمان مردم هزینه کرده ایم، گفت: وزارت بهداشت تنها ۱۹ میلیارد تومان از این مبلغ را به ما داده و با کمبود شدید منابع مواجه ایم و نیاز است دانشگاه حمایت شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.