شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

نرخ مصوب زولبیا بامیه در ماه رمضان ۱۲۰هزار ریال است
31 اردیبهشت 1397 - 12:18
شناسه : 7391
0
رئیس اتحادیه قنادان استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس اتحادیه قنادان کرمانشاه گفت: نرخ مصوب هرکیلو زولبیا بامیه درجه یک با جعبه در ماه مبارک رمضان ۱۲۰هزار ریال است.

پ
پ

محمدرضا ناصری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری طلوع کرمانشاه، اظهار داشت: همچنین قیمت هرکیلو زولبیا بامیه درجه دو به میزان ۱۰۰هزار ریال عنوان شده است. 

وی با تاکید براینکه نظارت کامل بر رعایت مسایل بهداشتی به ویژه در ماه رمضان بر واحدهای صنفی مربوطه اعمال می شود، اظهار داشت: این واحدها توسط بازرسان اتاق اصناف، مرکز بهداشت و غذا و دارو به صورت مستمر رصد می شوند. 

رییس اتحادیه قنادان استان با تاکید براینکه زولبیا بامیه در واحدهای صنفی مجوزدار در شرایط بهداشتی و تنها در روغن مخصوص سرخ کردنی پخته می شود، ادامه داد: مصرف کنندگان برای تهیه این شیرینی باید تنها به واحدهای صنفی دارای پروانه کسب مراجعه کنند. 

ناصری در خصوص چرایی رنگی شدن بامیه در برخی از واحدهای صنفی، ادامه داد: رنگی بودن بامیه تنها به دلیل شهد بیشتر است و مشکلی از لحاظ بهداشتی ندارد. 

وی از وجود ۱۸۰ قنادی در استان خبر داد و گفت: از این میزان نزدیک به ۸۰ واحد درجه یک و ۱۰۰ واحد صنفی دیگر درجه دو می باشد. 

ناصری افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده کالاهایی که پس از ارسال کد ۱۰ رقمی منحصر به فرد در زیر نشان استاندارد روی بسته ‌بندی کالا به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ اعتبار آن‌ها مورد تائید قرار نگرفت یا فاقد علامت استاندارد بودند، اداره کل استاندارد را از طریق تلفن گویای ۱۵۱۷ در جریان قرار دهند. 

 

گفتگو از شهلا رستمی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.