جمعه, ۲۸ دی , ۱۴۰۳ Friday, 17 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21939 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری

تب بیماری “تب مالت” در کرمانشاه به سمت سرد شدن است
22 شهریور 1397 - 12:45
شناسه : 9014
6
طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از کاهش چشم گیر تب مالت در استان طی دو سال اخیر خبر داد.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه، ابراهیم شکیبا با بیان اینکه میزان بروز تب مالت در استان در سال ۱۳۹۴ برابر ۶۹ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر بود و کرمانشاه جزو استانهای با بروز بالای تب مالت در کشورطبقه بندی می‌شد، گفت: با فعایتهای انجام شده شامل آموزش گسترده جمعیت روستایی و همکاری بین بخشی(واکسیناسیون دام)، میزان بروز این بیماری در سال ۱۳۹۵ به ۴۳ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار و در سال گذشته به ۳۷ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر کاهش پیدا کرد.
وی اظهار کرد: تب مالت یک بیماری عفونی میکروبی و قابل انتقال از حیوان به انسان است که در اثر ابتلا به میکروبی به نام بروسلا که باعث بیماری در انسان و کاهش شیر و سقط جنین و… در دام می‌شود، ایجاد می شود.

شکیبا برای پیشگیری از بیماری تب مالت جوشاندن شیر محلی به مدت پنج دقیقه را بسیار ضروری دانست و گفت: قبل از مصرف شیر و یا تهیه سایر فرآورده‌های لبنی مانند پنیر، ماست، کشک و…  حتما شیر محلی باید به مدت پنج دقیقه جوشانده شود.

شکیبا همچنین بر ضرورت نگهداری پنیر تازه محلی در آب نمک به مدت سه ماه قبل از مصرف تاکید کرد و گفت: قبل از مصرف تمام خوردنی ها و نوشیدنی ها مانند بستنی و ساندویچ نیز که به نحوی در تهیه آنها از فرآورده های دامی مثل شیر، گوشت و … استفاده می‌شود باید از سلامت آنها اطمینان حاصل کرد.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از دستکش، عینک، کلاه، ماسک و لباس مخصوص در هنگام تماس با دام و خصوصـاً دامهــای مشکوک به بیماری، گفت: افراد باید تنها گوشت و مواد لبنی مورد تایید دامپزشکی و بهداشت را مصرف کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.