پنج شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 30 November , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20174 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

قاتل فراری در دام پلیس آگاهی کرمانشاه حریق یک منزل مسکونی در کرمانشاه ۲ مصدوم برجای گذاشت میدان آزادی مکانی برای خرید و فروش گوشی های سرقتی پلمب ۵۰ مطب دندانپزشکی متخلف در استان کرمانشاه کمبود این ویتامین ها باعث هجوم افکار منفی به ذهن می شود از تردد تورهای گردشگری غیرمجاز جلوگیری می‌شود اجرای طرح سامانه سردسیری کرمانشاه بلاتکلیف است آدم ربایی با انگیزه اختلافات خانوادگی/ متهم دستگیر و کودک ربوده شده آزاد شد تقلای مصری برای رای جمع کردن! اقای نماینده پای ثابت جلسات این روزها این نشانه ها علامت‌ کمبود ویتامین ب ۱۲ است توقیف ۱۱ کامیون حامل سوخت قاچاق در قصرشیرین تله‌کابین کرمانشاه می‌تواند در “چالابه” احداث شود درخشش صابر خسروی (جوان کرمانشاهی) در رالی اژه ترکیه تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز مرحله نهایی طرح جمع آوری معتادان متجاهر نخستین اقدام شورای اسلامی شهر کرمانشاه پس از چند ماه وقفه/ بیش از ۱۰ لایحه مهم تصویب شد تیله کوه، گوشی برای شنیدن وعده های بی سرانجام ندارد/آقای نماینده! وعده سرخرمن کافی است فعالیت ۲۹ کمپ “ترک اعتیاد” مجاز در کرمانشاه/ ۱۰ تا ۳۰ درصد معتادان “ترک” می‌کنند توقیف ۳۲۷ دستگاه خودرو فاقد پلاک و پلاک مخدوش در کرمانشاه شکر کند ذهنی میاره؟! + لیست قیمت انواع شکر

تب بیماری “تب مالت” در کرمانشاه به سمت سرد شدن است
22 شهریور 1397 - 12:45
شناسه : 9014
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از کاهش چشم گیر تب مالت در استان طی دو سال اخیر خبر داد.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه، ابراهیم شکیبا با بیان اینکه میزان بروز تب مالت در استان در سال ۱۳۹۴ برابر ۶۹ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر بود و کرمانشاه جزو استانهای با بروز بالای تب مالت در کشورطبقه بندی می‌شد، گفت: با فعایتهای انجام شده شامل آموزش گسترده جمعیت روستایی و همکاری بین بخشی(واکسیناسیون دام)، میزان بروز این بیماری در سال ۱۳۹۵ به ۴۳ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار و در سال گذشته به ۳۷ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر کاهش پیدا کرد.
وی اظهار کرد: تب مالت یک بیماری عفونی میکروبی و قابل انتقال از حیوان به انسان است که در اثر ابتلا به میکروبی به نام بروسلا که باعث بیماری در انسان و کاهش شیر و سقط جنین و… در دام می‌شود، ایجاد می شود.

شکیبا برای پیشگیری از بیماری تب مالت جوشاندن شیر محلی به مدت پنج دقیقه را بسیار ضروری دانست و گفت: قبل از مصرف شیر و یا تهیه سایر فرآورده‌های لبنی مانند پنیر، ماست، کشک و…  حتما شیر محلی باید به مدت پنج دقیقه جوشانده شود.

شکیبا همچنین بر ضرورت نگهداری پنیر تازه محلی در آب نمک به مدت سه ماه قبل از مصرف تاکید کرد و گفت: قبل از مصرف تمام خوردنی ها و نوشیدنی ها مانند بستنی و ساندویچ نیز که به نحوی در تهیه آنها از فرآورده های دامی مثل شیر، گوشت و … استفاده می‌شود باید از سلامت آنها اطمینان حاصل کرد.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از دستکش، عینک، کلاه، ماسک و لباس مخصوص در هنگام تماس با دام و خصوصـاً دامهــای مشکوک به بیماری، گفت: افراد باید تنها گوشت و مواد لبنی مورد تایید دامپزشکی و بهداشت را مصرف کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.