دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 6 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20862 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی اطلاعیه قطعی آب در کرمانشاه ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود

تب بیماری “تب مالت” در کرمانشاه به سمت سرد شدن است
22 شهریور 1397 - 12:45
شناسه : 9014
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از کاهش چشم گیر تب مالت در استان طی دو سال اخیر خبر داد.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه، ابراهیم شکیبا با بیان اینکه میزان بروز تب مالت در استان در سال ۱۳۹۴ برابر ۶۹ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر بود و کرمانشاه جزو استانهای با بروز بالای تب مالت در کشورطبقه بندی می‌شد، گفت: با فعایتهای انجام شده شامل آموزش گسترده جمعیت روستایی و همکاری بین بخشی(واکسیناسیون دام)، میزان بروز این بیماری در سال ۱۳۹۵ به ۴۳ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار و در سال گذشته به ۳۷ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر کاهش پیدا کرد.
وی اظهار کرد: تب مالت یک بیماری عفونی میکروبی و قابل انتقال از حیوان به انسان است که در اثر ابتلا به میکروبی به نام بروسلا که باعث بیماری در انسان و کاهش شیر و سقط جنین و… در دام می‌شود، ایجاد می شود.

شکیبا برای پیشگیری از بیماری تب مالت جوشاندن شیر محلی به مدت پنج دقیقه را بسیار ضروری دانست و گفت: قبل از مصرف شیر و یا تهیه سایر فرآورده‌های لبنی مانند پنیر، ماست، کشک و…  حتما شیر محلی باید به مدت پنج دقیقه جوشانده شود.

شکیبا همچنین بر ضرورت نگهداری پنیر تازه محلی در آب نمک به مدت سه ماه قبل از مصرف تاکید کرد و گفت: قبل از مصرف تمام خوردنی ها و نوشیدنی ها مانند بستنی و ساندویچ نیز که به نحوی در تهیه آنها از فرآورده های دامی مثل شیر، گوشت و … استفاده می‌شود باید از سلامت آنها اطمینان حاصل کرد.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از دستکش، عینک، کلاه، ماسک و لباس مخصوص در هنگام تماس با دام و خصوصـاً دامهــای مشکوک به بیماری، گفت: افراد باید تنها گوشت و مواد لبنی مورد تایید دامپزشکی و بهداشت را مصرف کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.