شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

موش هایی که دم به تله شهرداری نمی دهند
24 شهریور 1397 - 12:28
شناسه : 9038
5
آبشوران کرمانشاه محل تجمع جانوران موذی؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

ظاهرا اقدام مدیران شهری در طعمه گذاری و از بین بردن جانوران موذی تاثیرگذار نیست چراکه هنوز هم موش های خیابان های شهر ما دم به تله نداده و به راحتی هم گام با رهگذران در حال پرسه زنی به سر می برند.

پ
پ

یادداشت از کریم زاده
رودخانه آبشوران کرمانشاه که سال هاست به دلیل عوامل انسانی، پاکیزگی و زلالی خود را از دست داده با عبور از مرکز شهر به مکانی برای تجمع زباله و مامنی برای جانوران موذی تبدیل شده است.
جوندگان موذی آبشوران در تابستانی که در حال گذر است نقاط مختلف شهر را برای پرسه زنی انتخاب کردند و با وجود نصب بنرهای طعمه گذاری، روز به روز بر تعداد آنان افزوده شده و دم به تله نداده اند و توانسته اند به خوبی با هم قدم شدن با رهگذران در دل  ترس و دلهره ایجاد کنند.
با توجه به خطرات بهداشتی، اقتصادی و نگرانی از شیوع بیماری، باید پرسید چرا طعمه گذاری شهرداری برای از بین بردن این جانواران تاثیرگذار نبوده و نتوانسته از جمعیت بالای آنان بکاهد.
بدیهی است که طعمه گذاری در خیابان ها و کوچه پس کوچه ها به تنهایی راهگشا نیست و باید در پی دیگر راهکارها هماننداقدامات بهسازی و بهداشتی، استفاده از سموم شیمیایی، استفاده از امواج مافوق صوت، جلب کننده‌های شیمیایی، دور کننده‌ها، مبارزه بیولوژیکی و مبارزه ژنتیکی بود و از شیوه های تلفیقی مبارزه نیز استفاده کرد.
از سوی دیگر با ساماندهی و بستن هرچه سریعتر آبشوران و ترمیم سیستم دفع فاضلاب شهری و نصب توری بر روی منافذ فاضلاب در برابر گسترش و هجوم آنان به منازل و معابر شهری تلاش شود، شهروندان نز باید با زنده نگه داشتن حس مسوولیت از رهاکرد زباله در معابر خودداری کنند و بدانند که پرسه این جانوارن در شهر با تهدید شیوع بیش از ۲۰ نوع بیماری خطرناک همراه است.
آشنانمودن کارگران شهرداری با انواع موش ها، نحوه مبارزه و قراردادن تله و طعمه گذاری در مکان مناسب در از بین بردن هرچه سریعتر این تهدید تاثیرگذار است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.