جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

موش هایی که دم به تله شهرداری نمی دهند
24 شهریور 1397 - 12:28
شناسه : 9038
4
آبشوران کرمانشاه محل تجمع جانوران موذی؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

ظاهرا اقدام مدیران شهری در طعمه گذاری و از بین بردن جانوران موذی تاثیرگذار نیست چراکه هنوز هم موش های خیابان های شهر ما دم به تله نداده و به راحتی هم گام با رهگذران در حال پرسه زنی به سر می برند.

پ
پ

یادداشت از کریم زاده
رودخانه آبشوران کرمانشاه که سال هاست به دلیل عوامل انسانی، پاکیزگی و زلالی خود را از دست داده با عبور از مرکز شهر به مکانی برای تجمع زباله و مامنی برای جانوران موذی تبدیل شده است.
جوندگان موذی آبشوران در تابستانی که در حال گذر است نقاط مختلف شهر را برای پرسه زنی انتخاب کردند و با وجود نصب بنرهای طعمه گذاری، روز به روز بر تعداد آنان افزوده شده و دم به تله نداده اند و توانسته اند به خوبی با هم قدم شدن با رهگذران در دل  ترس و دلهره ایجاد کنند.
با توجه به خطرات بهداشتی، اقتصادی و نگرانی از شیوع بیماری، باید پرسید چرا طعمه گذاری شهرداری برای از بین بردن این جانواران تاثیرگذار نبوده و نتوانسته از جمعیت بالای آنان بکاهد.
بدیهی است که طعمه گذاری در خیابان ها و کوچه پس کوچه ها به تنهایی راهگشا نیست و باید در پی دیگر راهکارها هماننداقدامات بهسازی و بهداشتی، استفاده از سموم شیمیایی، استفاده از امواج مافوق صوت، جلب کننده‌های شیمیایی، دور کننده‌ها، مبارزه بیولوژیکی و مبارزه ژنتیکی بود و از شیوه های تلفیقی مبارزه نیز استفاده کرد.
از سوی دیگر با ساماندهی و بستن هرچه سریعتر آبشوران و ترمیم سیستم دفع فاضلاب شهری و نصب توری بر روی منافذ فاضلاب در برابر گسترش و هجوم آنان به منازل و معابر شهری تلاش شود، شهروندان نز باید با زنده نگه داشتن حس مسوولیت از رهاکرد زباله در معابر خودداری کنند و بدانند که پرسه این جانوارن در شهر با تهدید شیوع بیش از ۲۰ نوع بیماری خطرناک همراه است.
آشنانمودن کارگران شهرداری با انواع موش ها، نحوه مبارزه و قراردادن تله و طعمه گذاری در مکان مناسب در از بین بردن هرچه سریعتر این تهدید تاثیرگذار است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.