شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 29 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
بیماری قلبی و عروقی از مهمترین علل مرگ ۱۱هزار کرمانشاهی
25 فروردین 1398 - 13:31
شناسه : 48028
13
مدیر کل ثبت احوال: طلوع‌‌کرمانشاه :

صادق خدادادی گفت: ۱۱ هزار نفر کرمانشاهی براثر بیماریهای دستگاه ادراری وتناسلی ، دستگاه گوارش ، سیستم عصبی، خونساز،تغذیه، عفونی وانگلی، مادرزاد، اسکلتی، روانی و تصادفات جان خودرا ازدست دادند./مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه با اشاره به فوت حدود یازده هزار نفر در استان طی سال گذشته، بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان ها و تومورها را عمده ترین علت مرگ و میر کرمانشاهیان در این سال عنوان کرد./صادق خدادادی گفت: از ثبت فوت ۱۰ هزار و ۹۷۶ نفر در سال گذشته در سطح استان خبر داد و افزود: از این تعداد ۶ هزار و ۵۱۸ نفر مرد و ۴ هزار و۴۵۸ نفر زن بوده اند./وی مهم ترین علت مرگ این افراد را بیماریهای قلبی و عروقی عنوان کرد و افزود: با فوت ۴ هزار و۸۱۶ نفر بر اثر بیماریهای قلبی و عروقی، این بیماری ها همچنان پیشتاز علت مرگ و میر در استان هستند./وی افزود: سرطان ها و تومورها نیز در رتبه بعدی قرار دارند و سال گذشته ۱۴۰۱ نفر بر اثر این دسته از بیماریها در استان جان خود را از دست دادند.

پ
پ

خدادادی از حوادث غیرعمد و بیماریهای دستگاه تنفسی به عنوان دیگر علل عمده مرگ و میر در استان در سال گذشته نام برد و افزود: سال گذشته ۷۶۱ نفر بر اثر حوادث غیرعمد از جمله تصادفات رانندگی و ۷۱۳ نفر نیز بر اثر بیماری های دستگاه تنفسی جان خود را از دست دادند.

خدادادی در ادامه افزود: سال گذشته همچنین ۲۶۹ نفر هنگام تولد، ۲۱۷ نفر بر اثر بیماریهای دستگاه ادراری و تناسلی، ۱۸۶ نفر بر اثر بیماری های دستگاه گوارش، ۱۴۷ نفر بر اثر بیماریهای غدد تغذیه و متابولیسم، ۱۴۵ نفر بر اثر بیماریهای عفونی و انگلی و ۱۲۰ نفر بر اثر بیماری های مادرزادی و کروموزومی جان خود را از دست دادند.

او در پایان گفت :بیماری های سیستم عصبی با ۶۳ مورد، بیماریهای خونساز و دستگاه ایمنی با ۴۴ مورد، بیماری های اسکلتی و عضلانی با ۱۷ مورد، بیماری های روانی و اختلال رفتاری با ۱۲ مورد، عوارض حاملگی و زایمان با هشت مورد و بیماری های جلد و زیرجلد با چهارمورد از دیگر علل مرگ و میر در استان در سال گذشته بودند.

همچنین در سال گذشته علت مرگ ۹۳۲ نفر بصورت علائم و حالات بد تعریف شده ثبت شده و ۲۶ نفر هم براثر خشونت به وسیله دیگران جان باختند.

علت مرگ ۱۰ هزارو۳۳ نفر هم با عنوان نامعلوم ثبت شده و ۵۶ نفر هم بنا به سایر عوامل فوت کردند.

به گفته مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه سال گذشته شش نفر نیز در استان به شهادت رسیدند.

منبع/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.