دوشنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۵ Monday, 8 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23820 تعداد نوشته های امروز : 5×
زلزله مهمان همیشه ناخوانده استان کرمانشاه
15 آبان 1397 - 9:52
شناسه : 10971
9
نزدیک به یک سال از وقوع زلزله مهیب 21آبان 1396 در سرپل ذهاب کرمانشاه میگذرد، ما دیگر به لرزیدن عادت کرده ایم! طلوع‌‌کرمانشاه :

این سوال همیشگی مردم کرمانشاه است که آیا در سالروز وقوع زلزله ۷.۳ ریشتری کرمانشاه اتفاقی خواهد افتاد یانه و این مهمان ناخوانده یک ساله بارو بندیل خود را از استان کرمانشاه خواهد بست یا نه؟
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله، ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

پ
پ

 زلزله سرپل ذهاب در ۲۱ آبان ۱۳۹۶ به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دید.پس از زلزله ۲۱ آبان ۹۶ تاکنون بیش از پنج هزار زلزله در استان کرمانشاه به وقوع پیوسته است.

شب گذشته زلزله ای به بزرگی ۴.۴ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲ دقیقه و هشت ثانیه بامداد سه شنبه تازه آباد مرکز شهرستان ثلاث باباجانی در استان کرمانشاه را لرزاند. این زلزله در عمق ۸ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.این زمین لرزه در ۲۰ کیلومتری تازه آباد ، ۲۸ کیلومتری جوانرود ، ۳۰ کیلومتری کوزران و ۷۸ کیلومتری کرمانشاه به وقوع پیوسته است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.