شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 29 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24131 تعداد نوشته های امروز : 5×
هر روز ۳ نفر را از “سکته قلبی” نجات می‌دهیم/ماهانه ۶۰۰ عمل “قلب” باز و بسته داریم
07 مهر 1398 - 18:50
شناسه : 119399
19
رییس بیمارستان قلب امام علی(ع) کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس بیمارستان قلب امام علی(ع) کرمانشاه از انجام ماهانه ۱۰۰ عمل قلب باز و ۵۰۰ عمل قلب بسته در این بیمارستان خبر داد/دکتر جواد عظیمی‌وقار به مناسبت روز جهانی “قلب”با اشاره به افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور گفت: متاسفانه این معضل جهانی است و سال به سال شاهد افزایش بیماری‌های قلبی وعروقی در جهان و به تبع در کشور ایران هستیم/عظیمی وقار خاطرنشان کرد: تاثیر سیگار در ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی به حدی است که با ترک آن به راحتی می‌توان میزان ابتلا به این بیماری‌ها را تا یک سوم کاهش داد و طبق آزمایشات صورت گرفته افراد با ترک سیگار، می‌توانند ۱۰ سال بیشتر عمر کنند.

پ
پ

وی افزود: علت این امر هم تغییر سبک زندگی افراد است، به اینصورت که عمده زندگی‌ها ماشینی شده و افراد به شدت کم تحرک شده‌اند و در کنار این کم تحرکی، متاسفانه وضع تغذیه افراد هم چندان تعریفی ندارد و عمدتا از غذاهای فست فودی استفاده می‌شود.

عظیمی‌وقار با اشاره به کاهش سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، گفت: افراد باید بطور جدی در زمینه سلامت قلب خود حساس شوند و بیش از پیش به نوع تغذیه و میزان تحرک خود توجه داشته باشند.

وی یادآور شد: در کنار این دو، عامل اصلی دیگر در بوجود آوردن بیماری‌های قلبی و عروقی استعمال “سیگار” است که متاسفانه روز به روز استفاده از آن در جامعه در حال افزایش بوده و از طرفی سن مصرف‌کنندگان آن نیز پایین آمده است.

عظیمی وقار خاطرنشان کرد: تاثیر سیگار در ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی به حدی است که با ترک آن به راحتی می‌توان میزان ابتلا به این بیماری‌ها را تا یک سوم کاهش داد و طبق آزمایشات صورت گرفته افراد با ترک سیگار، می‌توانند ۱۰ سال بیشتر عمر کنند.

رییس بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه در ادامه گریزی به آمار مراجعات بیماران قلبی به این بیمارستان داشت و افزود: بیمارستان امام علی(ع) تنها بیمارستان فوق تخصصی قلب کشور است و برای همین مراجعات بسیاری از استان‌های همجوار و حتی کشور عراق داریم.

وی افزود: ماهانه بطور میانگین ۱۰۰ عمل جراحی قلب باز و نیز ۵۰۰ عمل بسته قلب از جمله آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در این بیمارستان انجام می‌شود.

عظیمی وقار از راه‌اندازی کُد ۲۴۷ طی چند سال اخیر در این بیمارستان هم خبر داد و افزود: این کُد یعنی ۲۴ ساعت شبانه‌روز و هفت روز هفته، به این معنا که بصورت شبانه‌روزی کار آنژیوگرافی برای افرادی که در معرض سکته قلبی هستند، انجام می‌شود.

وی افزود: فرآیند “آنژیوگرافی اورژانسی” که از آن با عنوان کُد ۲۴۷ یاد می‌شود از دو سال پیش در این بیمارستان راه‌اندازی شده و طی این مدت بطور متوسط در هر شبانه روز سه تا چهار نفر با استفاده از این روش از سکته قلبی نجات پیدا می‌کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.