شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 29 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24131 تعداد نوشته های امروز : 5×
۳۶ کیلوگرم زعفران در اسلام‌آبادغرب تولید می‌شود
06 آبان 1398 - 13:45
شناسه : 130589
19
مدیر جهاد کشاورزی اسلام‌آبادغرب گفت: باتوجه به افزایش سطح کشت زعفران در این شهرستان، پیش بینی می‌شود، میزان تولید زعفران در شهرستان امسال به ۳۶ کیلوگرم برسد. طلوع‌‌کرمانشاه :

کامران کریمی گفت: در سال زراعی جاری بیش از ۱۴ هکتار از اراضی اسلام آبادغرب به کشت زعفران اختصاص یافته که در مقایسه با سال گذشته رشد ۴۱ درصدی داشته است/وی یادآور شد: سال گذشته ۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اسلام آباد غرب به کشت محصول زعفران اختصاص داشت/مدیر جهاد کشاورزی روانسر اضافه کرد: با فعالیت های ترویجی کشت زعفران در این شهرستان افزایش پیدا کرده و با استقبال کشاورزان روبرو شده است/کریمی ادامه داد: کشت زعفران باتوجه به هزینه و نیاز آبی کمتر، مقرون به صرفه است و عملکرد بالای آن سودآوری خوبی را به زعفران‌کاران می‌رساند.

پ
پ

وی اظهار کرد: توصیه های تغذیه ای کارشناسان جهاد کشاورزی، روش صحیح و به موقع کاشت، مبارزه با علف های هرز و آفات و بیماری ها و برگزاری کارگاههای آموزشی از جمله اقدام های این مدیریت برای کشاورزان زعفران کار بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی اسلام آباد غرب ضمن اشاره به حمایت‌های ویژه وزارت جهاد از کاشت زعفران افزود: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و تحویل پیاز زعفران برای کشت به صورت رایگان از جمله حمایت‌هایی است که وزارت جهاد از این قشر تولیدکننده انجام می دهد/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.