جمعه, ۱۱ فروردین , ۱۴۰۲ Friday, 31 March , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18741 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم مدیرعامل گروه بهمن آمادگی خود را در مهار تورم و رشد تولید اعلام کرد المیدان: مسی با الهلال سه ساله بست دو غایب ایتالیا برای بازی حساس مقابل انگلیس تمدید مهلت ثبت نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو + جزییات سقوط تاریخی رافائل نادال پس از ۱۸ سال!

مسئولانی که اطلاعات کافی در مورد موضوع جلسات و‌ کارگروه‌ها ندارند، به جلسه نیایند / اگر پروژه‌های سفر رئیس جمهور به استان محقق نشوند، ممکن است اعتماد مردم به نظام مخدوش شود
08 آبان 1396 - 10:40
شناسه : 1386
0
 تذکر استاندار کرمانشاه به مسئولان استانی؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

استاندار کرمانشاه گفت: مسئولانی که اطلاعات کافی در مورد موضوعات جلسات و‌ کارگروه‌ها ندارند، به جلسه نیایند.

پ
پ

به گزارش «پایگاه اطلاع‌رسانی طلوع» به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کرمانشاه، هوشنگ بازوند در نشست پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اظهار داشت: سرمایه گذاران در استان‌هایی سرمایه گذاری می‌کنند که بیشترین سود را برای آنها داشته باشد و لذا باید مشوق‌هایی برای سرمایه گذاران درنظر بگیریم تا برای سرمایه گذاری در استان انگیزه پیدا کنند.

وی با اشاره به برخی از مصوبات سفر هیئت دولت به استان، بیان کرد: از جمله مصوبات مهم‌سفر رییس جمهور به استان «مرکز سوختگی غرب کشور» است که باید هرچه زودتر به بهره برداری برسد.

بازوند گفت: در پیشبرد پروژه‌ها با کلی گویی و حرف‌های مبهم به جایی نمی‌رسیم. باید محل تامین اعتبار پروژه ها و تقویم پرداخت آنها و تامین کننده مالی آنها شفاف، روشن و قابل پیگیری باشد.

استاندار کرمانشاه افزود: دستگاه‌ها باید برای زمان بهره برداری پروژه های حوزه کاری خود از محل مصوبات سفر رییس جمهور، تقویم زمانی ارائه کنند.

وی در ادامه خطاب به مدیران و مسئولان استانی گفت: مسئولانی که اطلاعات کافی در مورد موضوعات جلسات و‌ کارگروه‌ها ندارند، به جلسه نیایند.

بازوند بیان کرد: پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کرمانشاه جزو مهمترین پروژه‌های استان است که باتوجه به کمبود اعتبارات دولتی، منابع مالی آن باید از طریق تسهیلات بانکی تامین شود

وی گفت: اگر پروژه های سفر رییس جمهور به استان، محقق نشوند، ممکن است اعتماد مردم به نظام مخدوش شود، مدیران باید خیلی خیلی جدی با چانه زنی و تعامل تحقق آنها را پیگیری کنند.

وی بیان کرد: در جلسات بعدی پیگیری پروژه های سفر رییس جمهور، به تفکیک دستگاهها را با وقت و زمان مشخص احضار می‌کنم تا با دقت در جریان میزان پیشبرد پروژه ها قرار بگیرم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.