پنج شنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 27 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
دمای ۱۴ شهر استان کرمانشاه به زیر صفر درجه می رسد
14 دی 1397 - 14:52
شناسه : 14987
17
طلوع‌‌کرمانشاه :

زوراوند،معاون اداره کل هواشناسی کرمانشاه: میانگین بارش باران در استان از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون (اول مهر تا ۱۴ دی) به ۳۲۹ میلی متر رسیده است/ پاوه با ۶۳۲ میلی متر پربارش ترین شهر استان و گوار با ۴۳۹ میلی متر و دالاهو نیز با ۴۲۸ میلی متر بارندگی در جایگاه های دوم و سوم شهرهای پربارش استان قرار دارند/ بارش ترین شهرهای استان سنقروکلیایی با ۲۰۸ میلی متر، قصرشیرین و سومار نیز به ترتیب با ۲۲۳ میلی متر و ۲۴۸ میلی متر در رده های دوم و سوم قرار دارند/وی گفت: کرمانشاه، اسلام آبادغرب، حمیل، پاوه، جوانرود، روانسر، سرارود، سنقروکلیایی، کنگاور، گواور، هرسین، دالاهو، کوزران و گهواره شهرهایی هستند که امشب دمای زیر صفر درجه را تجربه می کنند/ایرنا

پ
پ

علی محمد زوراوند اظهار داشت: این مقدار بارش در مقایسه با مدت مشابه سال زراعی گذشته که ۸۷ میلی متر بود ۲۷۹ درصد و در مقایسه با دوره بلند مدت نیز ۱۰۷ درصد رشد داشته است.
وی همچنین با معرفی پاوه به عنوان پربارش ترین شهر استان در سال زراعی جاری افزود: بارش های این منطقه به ۶۳۲ میلی متر رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۷۴ درصد و نسبت به دوره بلند مدت نیز ۱۶۳ درصد رشد نشان می دهد.
زوراوند خاطرنشان کرد: گوار با ۴۳۹ میلی متر و دالاهو نیز با ۴۲۸ میلی متر بارندگی در جایگاه های دوم و سوم شهرهای پربارش استان قرار دارند.
معاون اداره کل هواشناسی کرمانشاه به کم بارش ترین شهرهای استان نیز اشاره کرد و گفت: سنقروکلیایی با ۲۰۸ میلی متر بارش کمترین بارندگی امسال را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: شهرهای قصرشیرین و سومار نیز به ترتیب با ۲۲۳ میلی متر و ۲۴۸ میلی متر در رده های دوم و سوم شهرهای کم بارش قرار دارند.
زوراوند همچنین میانگین بارش های شهر کرمانشاه در سال زراعی جاری را ۲۷۹ میلی متر عنواتن کرد و افزود: این مقدار بارش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۵۹ میلی متر بوده ۳۷۸ درصد و نسبت به دوره بلند مدت ۹۱ درصد رشد نشان می دهد.

** دمای ۱۴ شهر استان به زیر صفر درجه می رسد
معاون هواشناسی کرمانشاه در خصوص وضعیت دمایی نیز گفت: سرمای شبانه همچنان برای امشب (جمعه) نیز ادامه پیدا می کند به گونه ای که دمای ۱۴ شهر استان به کمتر از صفر درجه خواهد رسید.
وی گفت: کرمانشاه، اسلام آبادغرب، حمیل، پاوه، جوانرود، روانسر، سرارود، سنقروکلیایی، کنگاور، گواور، هرسین، دالاهو، کوزران و گهواره شهرهایی هستند که امشب دمای زیر صفر درجه را تجربه می کنند.
زوراوند گرمترین نقطه استان را طی امروز سومار با ۱۶ درجه بالای صفر و سردترین نقطه امشب را نیز سنقروکلیایی با دمای چهار درجه زیر صفر معرفی کرد.
معاون هواشناسی کرمانشاه با بیان اینکه برای روزهای یکشنبه و دوشنبه نوسان های دمایی زیادی داریم، ادامه داد: دمای هوای روزانه شنبه در نقاط مختلف استان ۲ درجه و دمای شبانه نیز نسبت به امشب پنج درجه افزایش می یابد.
وی خاطرنشان کرد: در عین حال برای روز یکشنبه (۱۶ دی) نیز دمای روزانه نسبت به شنبه ۲ درجه و دمای شبانه هم پنج درجه کاهش یافته و بسیاری از نقاط استان دمای زیر صفر را تجربه می کنند.
زوراوند در پایان با بیان اینکه طی امروز و فردا پدیده خاصی به جز مه گرفتگی ابتدای صبح در نقاط سردسیر پدیده خاص دیگری نخواهیم داشت، گفت: برای روز یکشنبه با گذر موج کم دامنه از جو استان شاهد بارش های پراکنده ای برای مناطق شمالی استان به شکل باران و در نقاط سردسیر به صورت رگبار برف خواهیم بود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.