یکشنبه, ۸ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 30 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24131 تعداد نوشته های امروز : 0×
درخواست افزایش قیمت نان را داریم
16 دی 1398 - 10:15
شناسه : 157636
9
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

اعتضاد علیزاده، با بیان اینکه طی چند وقت اخیر هزینه‌های نانوایی‌ها بسیار بالا رفته، اظهار کرد: برخی از این واحدها از پس پرداخت پول آب، برق و گاز خود هم برنمی‌آیند و در سایر هزینه‌ها مانند حق بیمه نیز مانده‌اند./وی ادامه داد: طی چند وقت اخیر قیمت همه چیز افزایش داشته بجز قیمت نان و این امر خبازی‌ها را تحت فشار جدی قرار داده که باعث می‌شود گاهی مرتکب تخلف‌هایی مانند گرانفروشی یا کم فروشی بشوند./رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه معتقد است، اگر فکری به حال نانوایی‌ها نشود، یا ورشکست می‌شوند و یا باید واحد خود را تعطیل کنند./علیزاده راه کمک به این واحدها را افزایش قیمت نان دانست و عنوان کرد: درخواست افزایش را داشته‌ایم، اما فعلا مورد موافقت قرار نگرفته و این در حالی است که به استان‌ها در این زمینه اختیار داده شده است./وی اضافه کرد: خواسته ما افزایش قانونی قیمت بر اساس آنالیز هزینه‌ها است و درخواست گرانی غیرقانونی نداریم.

پ
پ

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه با بیان اینکه بیش از یک سال است هیچ افزایشی در قیمت نان رخ نداده، خاطرنشان کرد: سال گذشته و آن هم بعد از پنج سال قیمت نان حدود ۱۸ تا ۲۰ درصد بالا رفت که هزینه‌های بالا رفته را پوشش نمی‌دهد.

علیزاده یادآور شد: راهکار دیگر این است که دولت فکری به حال کاهش قیمت حامل‌های انرژی خبازی‌ها بکند.

وی از فعالیت حدود ۷۰۰ خبازی یارانه‌ای و ۶۰۰ واحد آزادپز در کرمانشاه هم خبر داد و افزود: با این شرایط حتی پخت نان برای خبازی‌های آزادپز نیز چندان صرفه اقتصادی ندارد/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.