چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ Wednesday, 31 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19120 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

این محور بوی خون می دهد/ سرعت لاک پشتی پروژه های ایمن سازی جاده اورامانات هوای کرمانشاه امروز (چهارشنبه) ابری است بام مسجد جامع کرمانشاه مرمت شد صدور فیش حقوقی بازنشستگان کارگری برای خرداد ۱۴۰۲/ اصلاحات متناسب‌سازی و معوقاتِ آن بلاتکلیف مانده است! سند چشم‌انداز ۵ ساله اورامانات تدوین می‌شود سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد ۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور ۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه  آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه علائم اگزمای پوستی چیست؟

اختصاص ماهیانه ۱۵ میلیارد تومان برای درمان روستاییان کرمانشاه
13 بهمن 1397 - 9:56
شناسه : 17721
0
مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه مطرح کرد: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: ماهیانه بیش از ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه برای بیمه و درمان روستاییان تحت پوشش بیمه سلامت اختصاص می‌یابد./ هزینه سرانه روستایی از ۸۵۰ تومان به ۳۴۳ هزار تومان به ازای هر فرد روستایی رسیده و تاکنون ۸۰۰۰ میلیارد ریال برای روستاییان هزینه شده است.

پ
پ

 کیومرث مظفری اظهار داشت: در استان کرمانشاه ۶۰۰ هزار بیمه شده روستایی تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از  ۱۱۰ مرکز بهداشتی – درمانی خدمات را دریافت می‌کنند.

وی این خدمات را شامل ویزیت پزشک خانواده، مامایی، آزمایشگاه و رادیولوژی،ِ ۴۳۶ قلم دارویی که در اختیار مراکز تهیه دارو قرار گرفته، بیماریابی برای شناسایی بیماران مبتلا به فشارخون، اعصاب و روان و غربالگری اعلام کرد.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با بیان اینکه ماهیانه بیش از ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه روستاییان در بخش های خدمات سطح یک، دو و سه می شود، افزود: خدمات سطح دو و سه در سطح تخصصی و بیمارستانی ارائه می شود.

مظفری گفت: در مراکز بهداشتی و درمانی پرونده الکترونیک سلامت راه‌اندازی شده و مشخصات بیمار به همراه خدمات ارائه شده به وی در آن پرونده ثبت می شود و پزشک خانواده نیز در جریان بیماری افراد خانواده قرار می گیرد.

به گفته وی، پیش از انقلاب و قبل از اجرای طرح پزشک خانواده در روستاهای ما تعداد معدودی پزشک هندی، بنگلادشی و پاکستانی خدمات محدودی را به روستاییان ارائه می کردند همچنین در حال حاضر شمار مراکز بهداشت و درمان به ۱۱۰ مرکز رسیده است.

این مسئول با اعلام اینکه تعداد خانه‌های بهداشت به ۶۵۰ مورد رسیده است، بیان کرد: هزینه سرانه روستایی از ۸۵۰ تومان به ۳۴۳ هزار تومان به ازای  هر فرد روستایی رسیده و تاکنون ۸۰۰۰ میلیارد ریال برای روستاییان هزینه شده است.

مظفری خاطرنشان کرد: طرح های جدید دیگری نظیر ارجاع پرونده های الکترونیک از سطح یک به دو و سه و نیز نوبت دهی در دست انجام است به این ترتیب که بیمار روستایی با مراجعه به مرکز بهداشتی و درمانی اگر نیاز به دریافت خدمات سطح دو و سه که همان خدمات درمانگاهی و بیمارستانی داشته باشد ارجاع انجام و به وی نوبت هم داده می شود تا از سطح سرگردانی بیمار در بیمارستان کاسته شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه افزود: درحال حاضر درصدد تامین زیرساخت های لازم به این منظور هستیم تا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی طی ایام‌الله دهه فجر حداقل در یکی از شهرستانها این طرح به صورت پایلوت اجرا شود.

مظفری با اشاره به اینکه در حال حاضر روستاییان کمترین دغدغه را در حوزه درمان دارند، گفت: روستاییان از خدمات درمانی در سطوح مختلف استفاده می‌کنند و دفترچه‌های آنان رایگان است به گونه‌ای که ۹۵ درصد هزینه‌های درمان آنان بر عهده بیمه سلامت است.

وی تعداد پزشک خانواده در بخش روستایی را ۱۸۴ نفر و تعداد مامای شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی را ۱۶۰ نفر اعلام و عنوان کرد: طی سال قبل ۱۴۶ هزار مراجعه به آزمایشگاه ها و ۲۱ هزار مراجعه به مراکز رادیولوژی انجام شده است.

به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه، ارائه خدمات دندان پزشکی فرزندان روستاییان زیر ۱۴ سال رایگان است و در حال حاضر ۴۱ دندان پزشک به روستاییان خدمت رسانی می کنند.

مظفری خاطرنشان کرد: در سال قبل ۱۸۵ میلیارد تومان هزینه از سوی بیمه سلامت برای خدمت رسانی به روستاییان پرداخت شده و ۲۴۵ هزار دفترچه نیز در دفاتر پیشخوان تعویض شده است.

وی تعداد بیماریابی های انجام شده در مراکز بهداشتی و درمانی را ۲۷ هزار بیمار مبتلا به فشارخون، ۸۰۰۰ بیمار مبتلا به دیابت و ۳۳ هزار غربالگری نوزاد اعلام کرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.