یکشنبه, ۸ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 30 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24133 تعداد نوشته های امروز : 2×
واکسیناسیون عشایر کوچ‌روی کرمانشاه علیه کرونا آغاز شد
28 تیر 1400 - 10:41
شناسه : 270454
12
مدیر امور عشایری استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

بهزاد محمدی  با بیان اینکه کار واکسیناسیون عشایر کوچ روی بالای ۱۸ سال استان آغاز شده، گفت: با همکاری مرکز بهداشت کرمانشاه، واکسیناسیون در منطقه عشایری قیماس، خرخر و تالاندشت( عشایر ایل زنگنه ) آغاز شده است./محمدی افزود: بر اساس برنامه وزارت بهداشت باید واکسیناسیون عشایر بالای ۱۸ سال کوچ رو از اول مرداد آغاز شود که در استان این کار زودتر شروع شده است./مدیر امور عشایری استان کرمانشاه با بیان اینکه عشایر برای واکسیناسیون نیازی به ثبت نام و یا مراجعه به جایی ندارند، گفت: گروه های واکسیناسیون به نوبت به چادرهای عشایری سطح استان مراجعه کرده و تمامی عشایر بالای ۱۸ سال را واکسینه می کنند.

پ
پ

 مدیر امور عشایری استان کرمانشاه از آغاز واکسیناسیون عشایر کوچ روی استان علیه کرونا خبر داد.

بهزاد محمدی  با بیان اینکه کار واکسیناسیون عشایر کوچ روی بالای ۱۸ سال استان آغاز شده، گفت: با همکاری مرکز بهداشت کرمانشاه، واکسیناسیون در منطقه عشایری قیماس، خرخر و تالاندشت( عشایر ایل زنگنه ) آغاز شده است.

محمدی افزود: بر اساس برنامه وزارت بهداشت باید واکسیناسیون عشایر بالای ۱۸ سال کوچ رو از اول مرداد آغاز شود که در استان این کار زودتر شروع شده است.

مدیر امور عشایری استان کرمانشاه با بیان اینکه عشایر برای واکسیناسیون نیازی به ثبت نام و یا مراجعه به جایی ندارند، گفت: گروه های واکسیناسیون به نوبت به چادرهای عشایری سطح استان مراجعه کرده و تمامی عشایر بالای ۱۸ سال را واکسینه می کنند.

 وی اضافه کرد: هماهنگی شده تا عشایر از یک روز قبل در جریان برنامه واکسیناسیون خود باشند.

محمدی ادامه داد: در صورت تأمین به موقع واکسن، کلیه گروه های هدف و آسیب پذیر جامعه عشایری استان در مدت کوتاهی واکسینه خواهند شد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.