پنج شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 30 November , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20174 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

قاتل فراری در دام پلیس آگاهی کرمانشاه حریق یک منزل مسکونی در کرمانشاه ۲ مصدوم برجای گذاشت میدان آزادی مکانی برای خرید و فروش گوشی های سرقتی پلمب ۵۰ مطب دندانپزشکی متخلف در استان کرمانشاه کمبود این ویتامین ها باعث هجوم افکار منفی به ذهن می شود از تردد تورهای گردشگری غیرمجاز جلوگیری می‌شود اجرای طرح سامانه سردسیری کرمانشاه بلاتکلیف است آدم ربایی با انگیزه اختلافات خانوادگی/ متهم دستگیر و کودک ربوده شده آزاد شد تقلای مصری برای رای جمع کردن! اقای نماینده پای ثابت جلسات این روزها این نشانه ها علامت‌ کمبود ویتامین ب ۱۲ است توقیف ۱۱ کامیون حامل سوخت قاچاق در قصرشیرین تله‌کابین کرمانشاه می‌تواند در “چالابه” احداث شود درخشش صابر خسروی (جوان کرمانشاهی) در رالی اژه ترکیه تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز مرحله نهایی طرح جمع آوری معتادان متجاهر نخستین اقدام شورای اسلامی شهر کرمانشاه پس از چند ماه وقفه/ بیش از ۱۰ لایحه مهم تصویب شد تیله کوه، گوشی برای شنیدن وعده های بی سرانجام ندارد/آقای نماینده! وعده سرخرمن کافی است فعالیت ۲۹ کمپ “ترک اعتیاد” مجاز در کرمانشاه/ ۱۰ تا ۳۰ درصد معتادان “ترک” می‌کنند توقیف ۳۲۷ دستگاه خودرو فاقد پلاک و پلاک مخدوش در کرمانشاه شکر کند ذهنی میاره؟! + لیست قیمت انواع شکر

“نمک دریا” مصرف کنیم، یا نه؟
29 آذر 1400 - 13:02
شناسه : 274946
0
کارشناس ارشد تغذیه طلوع‌‌کرمانشاه :

لاله مظفری درخصوص مصرف نمک دریا گفت: این نمک که عمدتا تصفیه نشده است، ناخالصی های بسیاری مانند جیوه و آرسنیک دارد که سرطان زا هستند و استفاده از آن توصیه نمی شود./وی افزود: نوع تصفیه شده این نوع نمک هم فاقد ید بوده و عملا خاصیتی برای بدن ندارد./مظفری تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از منابع مهم تامین یُد مصرف نمک یددار است، چنانچه از نمک دریای تصفیه شده که فاقد ید است استفاده شود، این احتمال وجود دارد که افراد در معرض کمبود ید قرار گیرند./این کارشناس ارشد تغذیه گفت: توصیه می شود افراد به جای نمک دریا از نمک های معمولی یددار استفاده کنند./وی افزود: در تهیه نمک های یددار هم توصیه می شود که حتما به پروانه ساخت سازمان غذا و دارو بر روی بسته های نمک توجه شود./مظفری در ادامه با بیان اینکه مصرف زیاد نمک با مضرات بسیاری برای بدن همراه است، گفت: حتی اگر نمک تصفیه شده یددار بهداشتی در اختیار داشتیم نباید در مصرف آن زیاده روی شود، چرا که احتمال ابتلا به برخی بیماری ها از جمله فشار خون بالا را افزایش می دهد./این کارشناس ارشد تغذیه میزان مناسب مصرف روزانه نمک را پنج گرم اعلام و تصریح کرد: این میزان معادل یک قاشق چایخوری در طول روز است.

پ
پ

 یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به مصرف نمک دریا از سوی برخی افراد گفت: این نمک برای سلامتی افراد مضر بوده و مصرف آن توصیه نمی شود.

لاله مظفری درخصوص مصرف نمک دریا گفت: این نمک که عمدتا تصفیه نشده است، ناخالصی های بسیاری مانند جیوه و آرسنیک دارد که سرطان زا هستند و استفاده از آن توصیه نمی شود.

وی افزود: نوع تصفیه شده این نوع نمک هم فاقد ید بوده و عملا خاصیتی برای بدن ندارد.

مظفری تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از منابع مهم تامین یُد مصرف نمک یددار است، چنانچه از نمک دریای تصفیه شده که فاقد ید است استفاده شود، این احتمال وجود دارد که افراد در معرض کمبود ید قرار گیرند.

این کارشناس ارشد تغذیه گفت: توصیه می شود افراد به جای نمک دریا از نمک های معمولی یددار استفاده کنند.

وی افزود: در تهیه نمک های یددار هم توصیه می شود که حتما به پروانه ساخت سازمان غذا و دارو بر روی بسته های نمک توجه شود.

مظفری در ادامه با بیان اینکه مصرف زیاد نمک با مضرات بسیاری برای بدن همراه است، گفت: حتی اگر نمک تصفیه شده یددار بهداشتی در اختیار داشتیم نباید در مصرف آن زیاده روی شود، چرا که احتمال ابتلا به برخی بیماری ها از جمله فشار خون بالا را افزایش می دهد.

این کارشناس ارشد تغذیه میزان مناسب مصرف روزانه نمک را پنج گرم اعلام و تصریح کرد: این میزان معادل یک قاشق چایخوری در طول روز است.

مظفری خاطرنشان کرد: در محاسبه این میزان مصرف نمک، باید “نمک پنهان”موجود در غذاها و مواد خوراکی از جمله پنیر، خیارشور، پنیر پیتزا، گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، رب گوجه فرنگی، دوغ و … را هم لحاظ کرد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.