جمعه, ۶ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 28 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
دستگیری عامل اخاذی از خانم جوان در کمتر از ۲۴ ساعت
22 آبان 1401 - 12:34
شناسه : 281492
24
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ علی کسانی، رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه در تشریح این خبر گفت: خانم جوانی به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد فردی در فضای مجازی قصد اخاذی از وی را داشته و تهدید کرده است که اگر تا 24 ساعت آینده مبلغ صد میلیون ریال واریز نکند آبروی وی را خواهد برد/شاکیه در ادامه اظهاراتش عنوان داشت در تاکسی با شخصی آشنا شده که به بهانه‌ای شماره وی را گرفته و از طریق شبکه اجتماعی واتس‌آپ به ایشان پیام داده است و در ادامه با وعده‌های واهی، خانم جوان را اغفال و تصاویر خصوصی وی را به دست آورده است، اما بعد از گذشت مدتی درخواست‌های غیراخلاقی و نامتعارف داشته و تهدید ‌کرده اگر تا 24 ساعت آینده مبلغ صد میلیون ریال دریافت نکند با انتشار تصاویر شاکیه آبروی وی را خواهد برد/این مقام مسئول بابیان اینکه شاکیه مقداری از مبلغ خواسته‌شده را واریز ولی مجرم مبلغ بیشتری طلب می‌کرد، خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت موضوع و امکان پخش تصاویر خانم جوان، کارشناسان متخصص پلیس فتا اقدامات خود را آغاز کردند و پس از بررسی همه جوانب پرونده و بهره‌گیری از روش‌های علمی و تخصصی سایبری موفق شدند مجرم را در کمتر از 24 ساعت شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در مخفی گاه خود دستگیر کردند/ متهم که در ابتدا منکر جرم ارتکابی بود اما پس از مشاهده دلایل و مستندات پلیس لب به اعتراف گشود و به جرم ارتکابی اعتراف کرد و ضمن ابراز ندامت هدف خود را کسب منافع مالی عنوان کرد/در فضای مجازی تحت هیچ عنوان، به افرادی که با وعده‌ وعیدهای مختلف، قصد برقراری ارتباطات اجتماعی با شمارا دارند، اعتماد نکرده و اطلاعات و تصاویر شخصی خود را برای آن‌ها ارسال نکنید و در صورت برخورد با افراد اخاذ از واریز وجه خودداری و موضوع را از طریق شماره 096380 یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir به مرکز فوریت‌های سایبری گزارش کنند.
پ
پ

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه از شناسایی و کشف پرونده با موضوع تهدید به انتشار تصاویر خصوصی و اخاذی از خانم جوان در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد.

پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ علی کسانی، رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه در تشریح این خبر گفت: خانم جوانی به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد فردی در فضای مجازی قصد اخاذی از وی را داشته و تهدید کرده است که اگر تا ۲۴ ساعت آینده مبلغ صد میلیون ریال واریز نکند آبروی وی را خواهد برد.

این مقام انتظامی بیان نمود: شاکیه در ادامه اظهاراتش عنوان داشت در تاکسی با شخصی آشنا شده که به بهانه‌ای شماره وی را گرفته و از طریق شبکه اجتماعی واتس‌آپ به ایشان پیام داده است و در ادامه با وعده‌های واهی، خانم جوان را اغفال و تصاویر خصوصی وی را به دست آورده است، اما بعد از گذشت مدتی درخواست‌های غیراخلاقی و نامتعارف داشته و تهدید ‌کرده اگر تا ۲۴ ساعت آینده مبلغ صد میلیون ریال دریافت نکند با انتشار تصاویر شاکیه آبروی وی را خواهد برد.

این مقام مسئول بابیان اینکه شاکیه مقداری از مبلغ خواسته‌شده را واریز ولی مجرم مبلغ بیشتری طلب می‌کرد، خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت موضوع و امکان پخش تصاویر خانم جوان، کارشناسان متخصص پلیس فتا اقدامات خود را آغاز کردند و پس از بررسی همه جوانب پرونده و بهره‌گیری از روش‌های علمی و تخصصی سایبری موفق شدند مجرم را در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در مخفی گاه خود دستگیر کردند.

وی ادامه داد: متهم که در ابتدا منکر جرم ارتکابی بود اما پس از مشاهده دلایل و مستندات پلیس لب به اعتراف گشود و به جرم ارتکابی اعتراف کرد و ضمن ابراز ندامت هدف خود را کسب منافع مالی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه در پایان گفت: در فضای مجازی تحت هیچ عنوان، به افرادی که با وعده‌ وعیدهای مختلف، قصد برقراری ارتباطات اجتماعی با شمارا دارند، اعتماد نکرده و اطلاعات و تصاویر شخصی خود را برای آن‌ها ارسال نکنید و در صورت برخورد با افراد اخاذ از واریز وجه خودداری و موضوع را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir به مرکز فوریت‌های سایبری گزارش کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.