سه شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 1 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24137 تعداد نوشته های امروز : 0×
باید تجربه بازیکنان جوان را بالا برد/ از عنوان قهرمانی آسیا فاصله گرفته‌ایم
18 بهمن 1401 - 10:18
شناسه : 285161
15
سارا شیربیگی: طلوع‌‌کرمانشاه : خانم گل فوتسال آسیا گفت: در مسابقات اخیر حدود 60 تا 70 درصد تیم ملی جوانگرایی شده بود و تنها سه نفر از بازیکنان با تجربه سابق در تیم حضور داشتیم و همین بازیکنان باتجربه موثرترین نقش را در این رقابت‌ها داشتند./ باتوجه به تعطیلی سالهای اخیر تیم ملی فوتسال بانوان، نمی‌توان به صورت یکدفعه ای در تیم ملی جوانگرایی کرد، بلکه ابتدا باید با حضور در بازیهای تدارکاتی و تورنمنت‌های مختلف تجربه آنها را بالا برد./ به واسطه شرایطی که تیم ملی طی سالهای گذشته داشته، از آن تیم قهرمان آسیا که سابقا بودیم، فاصله گرفته‌ایم./ برای حضور در مسابقات کافا هم تنها سه روز در اردوها بودیم و تنها شانسی که داشتیم این بود که همه بازیکنان مستقیم از رقابت‌های لیگ برتر به مسابقات کافا اعزام شدند و این باعث شد تاحدودی در آمادگی باشیم.
منبع : ایسنا
پ
پ

خانم گل فوتسال آسیا به تعطیلی تیم ملی فوتسال بانوان طی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: طی این مدت ازبک‌ها با برنامه‌ریزی و تلاش فاصله خود را با ما کم کرده‌اند.

سارا شیربیگی با اشاره به قهرمانی تیم ایران در رقابت های آسیای مرکزی(کافا) اظهارکرد: سطح چنین مسابقاتی برای ایران که قهرمان آسیاست چندان بالا نیست و حتی دو بازی اول ما هم در این رقابت‌ها بیشتر جنبه بازی تدارکاتی و هماهنگ شدن بازیکنان را داشت.

وی به پیروزی ۵ بر ۴ ایران برابر ازبکستان در فینال این مسابقات اشاره کرد و ادامه داد: باتوجه به اینکه چندسالی بود که اردو نداشتیم و تیم ملی تعطیل شده بود و از طرفی جوانگرایی هم صورت گرفته، برای همین ازبک‌ها فاصله خود را با ما کم کرده‌اند.

خانم گل مسابقات کافا تصریح کرد: به واسطه شرایطی که تیم ملی طی سالهای گذشته داشته، از آن تیم قهرمان آسیا که سابقا بودیم، فاصله گرفته‌ایم.

وی تصریح کرد: برای حضور در مسابقات کافا هم تنها سه روز در اردوها بودیم و تنها شانسی که داشتیم این بود که همه بازیکنان مستقیم از رقابت‌های لیگ برتر به مسابقات کافا اعزام شدند و این باعث شد تاحدودی در آمادگی باشیم.

شیربیگی در ادامه در خصوص جوانگرایی در تیم ملی هم گفت: در مسابقات اخیر حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد تیم ملی جوانگرایی شده بود و تنها سه نفر از بازیکنان با تجربه سابق در تیم حضور داشتیم و همین بازیکنان باتجربه موثرترین نقش را در این رقابت‌ها داشتند.

وی جوانگرایی را لازمه رشد تیم ملی فوتسال بانوان دانست و ادامه داد: البته برای تحقق این مسئله باید برنامه‌ریزی و بررسی های دقیقی از سوی مسئولین انجام گیرد و در کنار جوانان از باتجربه‌ها نیز بهره گرفته شود.

خانم گل لیگ برتر ایران تاکید کرد: باتوجه به تعطیلی سالهای اخیر تیم ملی فوتسال بانوان، نمی‌توان به صورت یکدفعه ای در تیم ملی جوانگرایی کرد، بلکه ابتدا باید با حضور در بازیهای تدارکاتی و تورنمنت‌های مختلف تجربه آنها را بالا برد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.