پنج شنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 27 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
جذب سرمایه گذار برای پروژه های شهرداری هلشی
28 فروردین 1402 - 14:42
شناسه : 286800
52
شهردار هلشی؛ طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر سهراب کریمی شهردار هلشی از جذب سرمایه‌گذار چند میلیاردی برای پروژه های عمرانی شهرداری این شهر خبرداد/از نیمه ابتدای سال 1400، رایزنی های خود را با مسئولین این بنیاد آغاز کردیم تا بتوانیم از فعالیت های محرومیت زدایی آنها در شهر هلشی بهره مند شویم/خوشبختانه با قول مساعد مسئولین، این بنیاد فعالیت های خود را در سه سرفصل ساماندهی آسفالت معابر و پیاده روهای شهر به میزان 10 هزار متر مربع، جدول گذاری شهر و ساماندهی آن و ساماندهی پارک های سطح شهر و نصب تجهیزات و امکانات آن انجام خواهد داد/برای انجام این پروژه مناقصه برای جذب پیمانکاران به زودی برگزار خواهد شد که قیمت پایه انجام این پروژه ها هم حدود پنج تا شش میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
پ
پ

دکتر سهراب کریمی شهردار هلشی از جذب سرمایه‌گذار چند میلیاردی برای پروژه های عمرانی شهرداری این شهر خبرداد

وی افزود :از نیمه ابتدای سال ۱۴۰۰، رایزنی های خود را با مسئولین این بنیاد آغاز کردیم تا بتوانیم از فعالیت های محرومیت زدایی آنها در شهر هلشی بهره مند شویم.

شهردار هلشی تصریح کرد: خوشبختانه با قول مساعد مسئولین، این بنیاد فعالیت های خود را در سه سرفصل ساماندهی آسفالت معابر و پیاده روهای شهر به میزان ۱۰ هزار متر مربع، جدول گذاری شهر و ساماندهی آن و ساماندهی پارک های سطح شهر و نصب تجهیزات و امکانات آن انجام خواهد داد.

کریمی گفت: برای انجام این پروژه مناقصه برای جذب پیمانکاران به زودی برگزار خواهد شد که قیمت پایه انجام این پروژه ها هم حدود پنج تا شش میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.