پنج شنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 27 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
انفجار خمپاره درثلاث باباجانی یک کشته به جا گذاشت
19 اردیبهشت 1402 - 12:59
شناسه : 287190
15
فرمانده انتظامی شهرستان ثلاث باباجانی؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سرهنگ "شهرام کسانی" در گفت و گو با خبرنگار طلوع کرمانشاه، اظهار داشت: این حادثه درمحل  درب ورودی سد چنگربان بخش ازگله رخ داد که بلافاصله ماموران پاسگاه انتظامی بخش ازگله به محل اعزام شدند/ پس از حضور ماموران مشخص شد یکی از نگهبانان سد درحال انجام وظیفه بوده که به دلایل نامعلوم خمپاره به جامانده ازجنگ تحمیلی منفجر و باعث مجروح شدن وی ازناحیه شکم، صورت و سایراعضای بدن وی می شود/ شخص مصدوم که 43 سال سن داشته پس از انتقال به مراکز درمانی به علت شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داد.
نویسنده : مسعود اسماعیلی منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان ثلاث باباجانی با اشاره به وقوع انفجار یک قبضه خمپاره باقی مانده از دوران دفاع مقدس در محل سد چنگربان بخش ازگله، گفت: در این حادثه یک نفر جان خود را از دست داد.

سرهنگ “شهرام کسانی” در گفت و گو با خبرنگار طلوع کرمانشاه، اظهار داشت: این حادثه درمحل  درب ورودی سد چنگربان بخش ازگله رخ داد که بلافاصله ماموران پاسگاه انتظامی بخش ازگله به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور ماموران مشخص شد یکی از نگهبانان سد درحال انجام وظیفه بوده که به دلایل نامعلوم خمپاره به جامانده ازجنگ تحمیلی منفجر و باعث مجروح شدن وی ازناحیه شکم، صورت و سایراعضای بدن وی می شود.

کسانی تصریح کرد: شخص مصدوم که ۴۳ سال سن داشته پس از انتقال به مراکز درمانی به علت شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داد.
نویسنده:مسعود اسماعیلی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.