پنج شنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 27 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
انسداد قسمتی از بلوار شهید بهشتی کرمانشاه به علت انجام عملیات عمرانی
03 خرداد 1402 - 12:15
شناسه : 287465
16
رئیس پلس راهنمایی و رانندگی استان؛ طلوع‌‌کرمانشاه : به گزارش خبرنگار طلوع کرمانشاه سرهنگ "محمد حیدری" اظهار داشت: قطعه گذاری و تکمیل پروژه پل روگذر میدان سپاه در لاین جنوب به شمال آن در حال انجام است و بنا به ضرورت مسیر ورودی به میدان از سمت سه راه حافظیه از ساعت 10 صبح مسدود شده است/رانندگان می توانند برای تردد وارد بلوار شهید غیرتمند شده و از آن طریق به سمت میدان سپاه حرکت کنند/عملیات اجرایی تا ساعت 19 عصر امروز (چهارشنبه) ادامه خواهد داشت و پس از آن مسیر بازگشایی خواهد شد/سرهنگ حیدری در پایان گفت: برابر اعلام مسئولان اجرای پروژه، لاین جنوب به شمال آن (از سه راهی حافظیه به سمت پارک شاهد) تا پایان خرداد مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
نویسنده : مسعود اسماعیلی منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

کرمانشاه – رئیس پلس راهنمایی و رانندگی استان گفت: از ساعت ۱۰ صبح امروز (چهارشنبه – ۳ خرداد) ورودی به میدان سپاه پاسداران از سمت بلوار شهید بهشتی به علت انجام قطعه گذاری پل روگذر مسدود شده است.

به گزارش خبرنگار طلوع کرمانشاه سرهنگ “محمد حیدری” اظهار داشت: قطعه گذاری و تکمیل پروژه پل روگذر میدان سپاه در لاین جنوب به شمال آن در حال انجام است و بنا به ضرورت مسیر ورودی به میدان از سمت سه راه حافظیه از ساعت ۱۰ صبح مسدود شده است.

وی ادامه داد: رانندگان می توانند برای تردد وارد بلوار شهید غیرتمند شده و از آن طریق به سمت میدان سپاه حرکت کنند.

رئیس پلیس راهور استان خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی تا ساعت ۱۹ عصر امروز (چهارشنبه) ادامه خواهد داشت و پس از آن مسیر بازگشایی خواهد شد.

سرهنگ حیدری در پایان گفت: برابر اعلام مسئولان اجرای پروژه، لاین جنوب به شمال آن (از سه راهی حافظیه به سمت پارک شاهد) تا پایان خرداد مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.