سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 2×
صدور فیش حقوقی بازنشستگان کارگری برای خرداد ۱۴۰۲/ اصلاحات متناسب‌سازی و معوقاتِ آن بلاتکلیف مانده است!
10 خرداد 1402 - 11:29
شناسه : 287591
19
طلوع‌‌کرمانشاه : فیش حقوقی خرداد ماه 1402 بازنشستگان کارگری هم صادر شده، اما بیست و پنج درصد باقیمانده متناسب‌سازی برای سال 1400 است و نزدیک به بیست و چهار ماه معوقه دارد اما ظاهراً اراده‌ای برای پرداخت این معوقات نیست و توضیحی در این رابطه نداده‌اند/ بازنشستگان کارگری، از صدور فیش حقوقی خردادماه خود خبر دادند. فیش‌های حقوقی روی سامانه قابل رویت و دریافت است/سیداحمد حسینی (فعال صنفی بازنشستگان اهواز) در این رابطه می‌گوید: فیش حقوقی خرداد با ماه قبل (اردیبهشت) هیچ فرقی نکرده است؛ در واقع باقیمانده‌ی متناسب‌سازی برای مشمولان اصلاح نشده؛ برای گروهی که قرار بوده مشمول شوند، در خرداد ماه باز هم اصلاحات انجام نگرفته؛ ایرادات طرح را برطرف نکرده‌اند/بحث مهم دیگر، معوقات متناسب‌سازی است که هنوز تعیین تکلیف نشده است؛ بیست و پنج درصد باقیمانده متناسب‌سازی برای سال 1400 است و نزدیک به بیست و چهار ماه معوقه دارد اما ظاهراً اراده‌ای برای پرداخت این معوقات نیست و توضیحی در این رابطه نداده‌اند/در روزهای اخیر،تعدادی از بازنشستگان در تماس با ایلنا، در ارتباط با پرداختِ معوقات متناسب‌سازی ابراز نگرانی کردند؛ یک بازنشسته از تماس با 1420خبر داد و گفت: در این تماس به من گفته شد تصمیمی برای پرداخت معوقات گرفته نشده و فعلاً برنامه‌‌ای برای آن نیست.
پ
پ

فیش حقوقی خرداد ماه ۱۴۰۲ بازنشستگان کارگری هم صادر شده، اما بیست و پنج درصد باقیمانده متناسب‌سازی برای سال ۱۴۰۰ است و نزدیک به بیست و چهار ماه معوقه دارد اما ظاهراً اراده‌ای برای پرداخت این معوقات نیست و توضیحی در این رابطه نداده‌اند.

 بازنشستگان کارگری، از صدور فیش حقوقی خردادماه خود خبر دادند. فیش‌های حقوقی روی سامانه قابل رویت و دریافت است.

سیداحمد حسینی (فعال صنفی بازنشستگان اهواز) در این رابطه می‌گوید: فیش حقوقی خرداد با ماه قبل (اردیبهشت) هیچ فرقی نکرده است؛ در واقع باقیمانده‌ی متناسب‌سازی برای مشمولان اصلاح نشده؛ برای گروهی که قرار بوده مشمول شوند، در خرداد ماه باز هم اصلاحات انجام نگرفته؛ ایرادات طرح را برطرف نکرده‌اند.

این بازنشسته ادامه می‌دهد: بحث مهم دیگر، معوقات متناسب‌سازی است که هنوز تعیین تکلیف نشده است؛ بیست و پنج درصد باقیمانده متناسب‌سازی برای سال ۱۴۰۰ است و نزدیک به بیست و چهار ماه معوقه دارد اما ظاهراً اراده‌ای برای پرداخت این معوقات نیست و توضیحی در این رابطه نداده‌اند.

در روزهای اخیر، تعدادی از بازنشستگان در تماس با ایلنا، در ارتباط با پرداختِ معوقات متناسب‌سازی ابراز نگرانی کردند؛ یک بازنشسته از تماس با ۱۴۲۰خبر داد و گفت: در این تماس به من گفته شد تصمیمی برای پرداخت معوقات گرفته نشده و فعلاً برنامه‌‌ای برای آن نیست.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.