چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 0×
استخرهای کرمانشاه “پاک” است/ ۳ استخر پلمب شد
17 تیر 1402 - 13:33
شناسه : 288251
41
یک مسئول؛ طلوع‌‌کرمانشاه : جلال اسکندری ، با اشاره به فعالیت ۳۴ استخر در استان گفت: از این تعداد ۲۰ استخر در مرکز استان فعال بوده و مابقی در یازده شهرستان دیگر مستقر هستند/ دو شهرستان کنگاور و دالاهو فاقد استخرند/اسکندری با اشاره بازدید مستمر از استخرهای استان گفت: بازرسان بهداشت محیط هر دو هفته یکبار از استخرهای استان بازدید کرده و علاوه بر نمونه برداری میکروبی از آب استخرها  و کلر سنجی آن، کدورت و PH آب را نیز محاسبه می کنند/در کنار بررسی سلامت آب، نظافت محیط استخر و بخش‌های مختلف آن از جمله دوش‌ها، سرویس های بهداشتی، حوضچه کلر و ... نیز بطور کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد/این مسئول از انجام بیش از ۶۰۰ بازدید از استخرهای استان در سه ماهه ابتدایی امسال خبر داد و افزود: در این بازدیدها ۲۷۳ مورد نمونه برداری میکروبی انجام شده که از این تعداد ۲۶۸ مورد آن سالم بوده است/پنج مورد نمونه برداری میکروبی با نتیجه ناسالم داشتیم که بلافاصله به استخر مربوطه گزارش و اشکال رفع شده است/این نمونه‌های مشکل دار عمدتا مربوط به "جکوزی" است، چرا که در جکوزی به دلیل حرارت بالا کلر سریعات متصاعد شده و از بین می رود و با توجه به نبودن کلر احتمال کاهش سلامت آب وجود دارد/اسکندری همچنین از پلمپ سه استخر استان در سه ماهه ابتدای سال خبر داد و افزود:تا زمانی که این استخرها ایرادات اعلام شده را رفع نکنند، اجازه فعالیت نخواهند داشت/کارشناس برنامه بهداشت آب و فاضلاب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی از جانب مراجعان استخر گفت: در کنار اقداماتی که مسئولین استخر جهت حفظ نظافت و سلامت استخرها انجام می دهند، خود مراجعان نیز هنگام مراجعه به استخر باید نکات بهداشتی را رعایت کنند/افراد باید وسایل شخصی همراه داشته و حتما قبل از ورود به استخر دوش گرفته و از حوضچه کلر عبور کنند و پس از استخر نیز مجددا دوش بگیرند/افرادی که خالکوبی و زخم روباز داشته و یا مبتلا به بیماری مسری هستند هم باید از رفتن به استخر اجتناب کنند/وی در پایان از تمام افراد خواست تا در صورت مشاهده مشکل بهداشتی در استخرهای استان، حتما موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
منبع : ایسنا
پ
پ

 کارشناس برنامه بهداشت آب و فاضلاب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به بازدید مستمر از استخرهای استان گفت: براساس بررسی‌های صورت گرفته، در حال حاضر تمام استخرهای فعال استان پاک هستند.

جلال اسکندری ، با اشاره به فعالیت ۳۴ استخر در استان گفت: از این تعداد ۲۰ استخر در مرکز استان فعال بوده و مابقی در یازده شهرستان دیگر مستقر هستند.

وی خاطرنشان کرد: دو شهرستان کنگاور و دالاهو فاقد استخرند.

اسکندری با اشاره بازدید مستمر از استخرهای استان گفت: بازرسان بهداشت محیط هر دو هفته یکبار از استخرهای استان بازدید کرده و علاوه بر نمونه برداری میکروبی از آب استخرها  و کلر سنجی آن، کدورت و PH آب را نیز محاسبه می کنند.

وی افزود: در کنار بررسی سلامت آب، نظافت محیط استخر و بخش‌های مختلف آن از جمله دوش‌ها، سرویس های بهداشتی، حوضچه کلر و … نیز بطور کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این مسئول از انجام بیش از ۶۰۰ بازدید از استخرهای استان در سه ماهه ابتدایی امسال خبر داد و افزود: در این بازدیدها ۲۷۳ مورد نمونه برداری میکروبی انجام شده که از این تعداد ۲۶۸ مورد آن سالم بوده است.

وی افزود: پنج مورد نمونه برداری میکروبی با نتیجه ناسالم داشتیم که بلافاصله به استخر مربوطه گزارش و اشکال رفع شده است.

این مسئول گفت: این نمونه‌های مشکل دار عمدتا مربوط به “جکوزی” است، چرا که در جکوزی به دلیل حرارت بالا کلر سریعات متصاعد شده و از بین می رود و با توجه به نبودن کلر احتمال کاهش سلامت آب وجود دارد.

اسکندری همچنین از پلمپ سه استخر استان در سه ماهه ابتدای سال خبر داد و افزود: تا زمانی که این استخرها ایرادات اعلام شده را رفع نکنند، اجازه فعالیت نخواهند داشت.

کارشناس برنامه بهداشت آب و فاضلاب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی از جانب مراجعان استخر گفت: در کنار اقداماتی که مسئولین استخر جهت حفظ نظافت و سلامت استخرها انجام می دهند، خود مراجعان نیز هنگام مراجعه به استخر باید نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی افزود: افراد باید وسایل شخصی همراه داشته و حتما قبل از ورود به استخر دوش گرفته و از حوضچه کلر عبور کنند و پس از استخر نیز مجددا دوش بگیرند.

اسکندری گفت: افرادی که خالکوبی و زخم روباز داشته و یا مبتلا به بیماری مسری هستند هم باید از رفتن به استخر اجتناب کنند.

وی در پایان از تمام افراد خواست تا در صورت مشاهده مشکل بهداشتی در استخرهای استان، حتما موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.