سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 0×
بازگشت دمای ۴۰ درجه به کرمانشاه در پایان هفته
30 مرداد 1402 - 12:03
شناسه : 289034
25
 رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سعید قاسمی، با اشاره به استقرار شرایط پایدار جوی در استان، از روند افزایشی دمای هوای نقاط مختلف کرمانشاه تا پایان هفته خبر داد و افزود: بعد از پشت سر گذاشتن چند روز با دمای نسبتا مناسب در سطح استان، دوباره شاهد روند افزایشی دما خواهیم بود/ این روند افزایشی به تدریج از فردا (۳۱ مرداد) آغاز شده و تا روز جمعه (سوم شهریور) ادامه دارد/وی از احتمال افزایش یک تا حداکثر سه درجه‌ای دمای هوا در اغلب نقاط استان خبر داد و عنوان کرد: دمای شهر کرمانشاه که روز گذشته در گرم‌ترین ساعت حدود ۳۹ درجه سانتی‌گراد بود، در روزهای پایانی هفته حداکثر به ۴۱ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید/دمای هوای نواحی گرمسیر استان خصوصا خسروی به عنوان گرمترین نقطه نیز از ۴۶ درجه سانتیگراد در روز گذشته به ۴۸ درجه سانتیگراد در روزهای پایان هفته خواهد رسید و در سایر نواحی گرمسیر نیز دمای بین ۴۶ تا ۴۷ درجه سانتی گراد را خواهیم داشت/از روز شنبه (چهارم شهریور) دوباره روند تدریجی کاهش دمای هوا را در اغلب نواحی استان خواهیم داشت که چند روزی ادامه دارد.
منبع : ایسنا
پ
پ

 رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه گفت: بر اساس پیس‌بینی‌ها دمای هوای شهر کرمانشاه در روزهای پایانی هفته به بیش از ۴۰ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

سعید قاسمی، با اشاره به استقرار شرایط پایدار جوی در استان، از روند افزایشی دمای هوای نقاط مختلف کرمانشاه تا پایان هفته خبر داد و افزود: بعد از پشت سر گذاشتن چند روز با دمای نسبتا مناسب در سطح استان، دوباره شاهد روند افزایشی دما خواهیم بود.

وی اظهار کرد: : این روند افزایشی به تدریج از فردا (۳۱ مرداد) آغاز شده و تا روز جمعه (سوم شهریور) ادامه دارد.

وی از احتمال افزایش یک تا حداکثر سه درجه‌ای دمای هوا در اغلب نقاط استان خبر داد و عنوان کرد: دمای شهر کرمانشاه که روز گذشته در گرم‌ترین ساعت حدود ۳۹ درجه سانتی‌گراد بود، در روزهای پایانی هفته حداکثر به ۴۱ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

به گفته رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه، دمای هوای نواحی گرمسیر استان خصوصا خسروی به عنوان گرمترین نقطه نیز از ۴۶ درجه سانتیگراد در روز گذشته به ۴۸ درجه سانتیگراد در روزهای پایان هفته خواهد رسید و در سایر نواحی گرمسیر نیز دمای بین ۴۶ تا ۴۷ درجه سانتی گراد را خواهیم داشت.

قاسمی یادآور شد: از روز شنبه (چهارم شهریور) دوباره روند تدریجی کاهش دمای هوا را در اغلب نواحی استان خواهیم داشت که چند روزی ادامه دارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.