سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 0×
کرمانشاه خنک می‌شود
04 شهریور 1402 - 12:55
شناسه : 289123
12
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : شهناز حق‌پرست، کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه ، اظهار کرد: براساس بررسی آخرین داده‌های هواشناسی، هوای استان امروز و فردا، صاف و آفتابی؛ گاهی اوقات همراه با وزش و در  نواحی مرزی با احتمال غبار رقیق خواهد بود/ از اواسط وقت روز دوشنبه تا روز چهارشنبه، موجی کم رطوبت از جو منطقه عبور می‌کند و در بعضی از ساعات  سبب تشدید وزش باد و رشد ابر خواهد شد؛ وزش باد ممکن است طی ساعاتی از مذکور جو استان را به شکلی نسبتا رقیق غبارآلود کند؛ البته این احتمال برای نواحی مرزی بیشتر به نظر می‌رسد/از لحاظ وضعیت دمایی از امروز تا روز چهارشنبه به آرامی شاهد روند کاهش دما در نقاط مختلف استان خواهیم بود، اما در دو روز پایانی هفته(پنجشنبه و جمعه) با تقویت شرایط پایدار به طور نسبی مقداری هوای استان گرم‌تر خواهد شد/وی دمای شهر کرمانشاه را طی ۲۴ ساعت گذشته بین حداقل ۱۶ و ۴۰ درجه سانتی‌گراد اعلام کرد و افزود: در این بازده زمانی خسروی با بیشینه دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرستان‌های سنقر، کنگاور بخش حمیل و کوزران با کمینه دمای ۱۱ درجه سانتی‌گراد به عنوان خنک‌ترین نقاط استان گزارش و به ثبت رسیده است.
منبع : فارس
پ
پ

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: از امروز تا روز چهارشنبه به آرامی شاهد روند کاهش دما در نقاط مختلف استان خواهیم بود.

شهناز حق‌پرست، کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه ، اظهار کرد: براساس بررسی آخرین داده‌های هواشناسی، هوای استان امروز و فردا، صاف و آفتابی؛ گاهی اوقات همراه با وزش و در  نواحی مرزی با احتمال غبار رقیق خواهد بود.

وی ادامه داد: از اواسط وقت روز دوشنبه تا روز چهارشنبه، موجی کم رطوبت از جو منطقه عبور می‌کند و در بعضی از ساعات  سبب تشدید وزش باد و رشد ابر خواهد شد؛ وزش باد ممکن است طی ساعاتی از مذکور جو استان را به شکلی نسبتا رقیق غبارآلود کند؛ البته این احتمال برای نواحی مرزی بیشتر به نظر می‌رسد.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: از لحاظ وضعیت دمایی از امروز تا روز چهارشنبه به آرامی شاهد روند کاهش دما در نقاط مختلف استان خواهیم بود، اما در دو روز پایانی هفته(پنجشنبه و جمعه) با تقویت شرایط پایدار به طور نسبی مقداری هوای استان گرم‌تر خواهد شد.

وی دمای شهر کرمانشاه را طی ۲۴ ساعت گذشته بین حداقل ۱۶ و ۴۰ درجه سانتی‌گراد اعلام کرد و افزود: در این بازده زمانی خسروی با بیشینه دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرستان‌های سنقر، کنگاور بخش حمیل و کوزران با کمینه دمای ۱۱ درجه سانتی‌گراد به عنوان خنک‌ترین نقاط استان گزارش و به ثبت رسیده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.