شنبه, ۲۵ اسفند , ۱۴۰۳ Saturday, 15 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22186 تعداد نوشته های امروز : 3×
میوه فصل که با آلزایمر و پارکینسون مقابله می‌کند
21 آذر 1402 - 11:23
شناسه : 291049
17
طلوع‌‌کرمانشاه : به گزارش بهداشت نیوز، گروهی از متخصصان علوم پزشکی دانشگاه‌ «هادرسفیلد» در این مطالعه دریافتند:وجود این ترکیب ضدالتهابی در انار روزنه‌ای در تحقیقات جدید خواهد بود تا بتوان به کمک آن، این دو بیماری ناتوان‌کننده را ریشه‌کن کرد/بنابر اطلاعات جمع‌آوری شده در مرکز بین‌المللی بیماری آلزایمر تا سال 2050 میلادی شمار مبتلایان به زوال عقل سه برابر خواهد شد. اکنون متخصصان این دانشگاه ترکیبی را در میوه و پوست انار مشاهده کرده‌اند که می‌تواند مانع از التهاب سلول‌های مغزی شود/دکتر «الیومایوکان اولاجید»، متخصص ارشد این مطالعه و تیم تحقیقاتی‌اش به بررسی خاصیت ضدالتهابی این میوه پرداخته و ترکیب موجود در آن را روی سلول‌های مغزی موش‌ها آزمایش کردند. همچنین آنان به بررسی رابطه بین این ترکیب و هر گونه نشانه‌ای از التهاب در سلول‌های مغزی این حیوانات پرداختند/به نقل از مدیکال دیلی، به گفته این متخصصان ترکیب موجود در انار حاکی از کاهش سطح التهاب در سلول‌های مغزی موش‌ها بود هرچند پیش از آغاز آزمایش‌ها روی نمونه‌های انسانی باید بررسی‌های بیشتری در این زمینه انجام شود.
منبع : بهداشت نیوز
پ
پ

نتایج یک مطالعه جدید آشکار ساخت نوعی ترکیب موجود در پوست و میوه انار به دلیل خواص ضدالتهابی برای مقابله با آلزایمر و پارکینسون مفید است.

به گزارش بهداشت نیوز، گروهی از متخصصان علوم پزشکی دانشگاه‌ «هادرسفیلد» در این مطالعه دریافتند: وجود این ترکیب ضدالتهابی در انار روزنه‌ای در تحقیقات جدید خواهد بود تا بتوان به کمک آن، این دو بیماری ناتوان‌کننده را ریشه‌کن کرد.

بنابر اطلاعات جمع‌آوری شده در مرکز بین‌المللی بیماری آلزایمر تا سال ۲۰۵۰ میلادی شمار مبتلایان به زوال عقل سه برابر خواهد شد. اکنون متخصصان این دانشگاه ترکیبی را در میوه و پوست انار مشاهده کرده‌اند که می‌تواند مانع از التهاب سلول‌های مغزی شود.

دکتر «الیومایوکان اولاجید»، متخصص ارشد این مطالعه و تیم تحقیقاتی‌اش به بررسی خاصیت ضدالتهابی این میوه پرداخته و ترکیب موجود در آن را روی سلول‌های مغزی موش‌ها آزمایش کردند. همچنین آنان به بررسی رابطه بین این ترکیب و هر گونه نشانه‌ای از التهاب در سلول‌های مغزی این حیوانات پرداختند.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، به گفته این متخصصان ترکیب موجود در انار حاکی از کاهش سطح التهاب در سلول‌های مغزی موش‌ها بود هرچند پیش از آغاز آزمایش‌ها روی نمونه‌های انسانی باید بررسی‌های بیشتری در این زمینه انجام شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.